close
آخرین مطالب
  • تبلیغ شما در اینجا
  • طراحی سایت شخصی
  • طراحی سایت فروشگاهی
  • طراحی سیستم وبلاگدهی
  • سیستم سایت ساز اسلام بلاگ
  • مگا برد - پلتفرم خرید اینترنتی قطعات موبایل مگابرد
  • تحلیل و نمودار سازی فرم های پلاگین گرویتی وردپرس
  • اولین تولید کننده پلاگین های مارکتینگ و سئو کاملا ایرانی
  • اولین پلاگین دیجیتال مارکتینگ وردپرسی
  • loading...
    YourAds Here YourAds Here

    دیجیتال مارکتینگ

    بازدید : 1378
    جمعه 23 اسفند 1398 زمان : 16:15

    دیجیتال مارکتینگ، به مانند چتری است که انواع روش‌های بازاریابی که با استفاده از اینترنت انجام می‌شوند را پوشش می‌دهد. دیجیتال مارکتینگ شامل مواردی مانند طراحی و توسعه وب‌سایت و اپلیکیشن، سئو، گوگل ادوردز، بازاریابی شبکه‌های اجتماعی و بازاریابی اپلیکیشن است، اما به هیچ عنوان محدود به اینها نیست و کانال‌های بازاریابی بسیاری را تحت پوشش قرار می‌دهد. دیجیتال مارکتینگ از طریق ارائه همزمان و یکپارچه ابزارها و تکنولوژی مورد نیاز، به برندها و کسب‌وکارها کمک می‌کند تا به مخاطبان هدف و مشتریان بالقوه خود که در کانال‌های مختلف حضور دارند، دسترسی پیدا کنند. بازاریابی موثر چیزی نیست جز ارتباط با مخاطب در بهترین زمان و مکان؛ به لطف اینترنت، دستیابی به بازاریابی موثر امکان‌پذیر است.

    هرچه کسب‌وکارها و برندهای بیشتری به دیجیتال مارکتینگ روی می‌آورند، نیاز به مشاورین بازاریابی دیجیتال هم بیشتر احساس می‌شود؛ مشاورینی که از تسلط خوبی نسبت به تمامی روش‎های دیجیتال مارکتینگ برخوردار باشند. مشاورین بازاریابی نقش بسیار مهمی را در توسعه کسب‌وکارها ایفا می‌کند. این افراد می‌توانند فاصله یا گپ بین کسب‌وکارها و دنیای آنلاین را پر کنند و به صاحبان کسب‌وکار کمک کنند تا به درستی برند، محصولات و خدمات خود را به مردم معرفی کنند و در نهایت، موجب فروش بیشتر محصولات و خدماتشان شوند.

    اما آیا وظیفه یک مشاور بازاریابی دیجیتال، محدود به فروش بیشتر محصولات و خدمات آن کسب‌وکار است؟ در این پست، قصد داریم یک مشاور دیجیتال مارکتینگ یا مشاور بازاریابی دیجیتال را معرفی کنیم و وظایف و مهارت‌های او به عنوان مشاور را شرح دهیم. در پایان نیز به این نکته اشاره می‌کنیم که چه کسانی به مشاور بازاریابی دیجیتال نیاز دارند.

    مشاور دیجیتال مارکتینگ کیست؟

    یک مشاوره بازاریابی دیجیتال کیست؟

    بسیاری از بازاریابان تصور می‌کنند که تنها راه رسیدن به موفقیت شغلی، کار کردن به عنوان یک کارمند تمام وقت است؛ اما گزینه‌های دیگری برای موفقیت در زمینه دیجیتال مارکتینگ نیز وجود دارد: کار کردن به عنوان یک مشاور بازاریابی مستقل. تعریف مشاور دیجیتال مارکتینگ، بسته به نوع شرکت و محصول متفاوت است، اما وظیفه اصلی یک مشاور، ایجاد پل بین کسب‌وکارها و دنیای آنلاین است. یک مشاور بازاریابی دیجیتال، کسی است که دانش، تخصص و مهارت بالایی در روش‌های بازاریابی آنلاین دارد و می‌‌تواند مشتریان را به کسب‌وکار مورد نظر جذب کند و در نهایت، به نتایج و اهداف دلخواه صاحب کسب‌وکار دست پیدا کند. اما یک مشاور بازاریابی دیجیتال موفق باید توانایی‌ و تخصص بالایی در همه روش‌های دیجیتال مارکتینگ داشته باشد. هر کسی نمی‌تواند در این کار ورود کند و موفق باشد. مانند هر شغل دیگری، این کار هم مزایا و مضرات خاص خودش را دارد. پس از خواندن این پست می‌توانید تصمیم بگیرید که آیا مشاور بازاریابی بودن، شغل مناسبی برای شما خواهد بود یا خیر؟

    شرح وظایف یک مشاور دیجیتال مارکتینگ

    وظایف مشاور بازاریابی دیجیتال

    وظیفه یک مشاور بازاریابی بسته به نوع شرکت و پروژه، متفاوت است؛ اما اصلی‌‌ترین هدف یک مشاور بازاریابی، مستقل از نوع پروژه و شرکت، راهنمایی و کمک به شرکت‌ها به بهینه‌ترین شکل ممکن در راستای جذب مشتریان بیشتر و متعاقباً، فروش بیشتر است. برخی به اشتباه تصور می‌کنند که یک مشاور دیجیتال مارکتینگ باید با همه جوانب تبلیغات روبرو ‌شوند و هر مسئله‌ای را حل ‌کنند. اما در واقعیت، چنین اتفاقی نمی‌افتد. اگه کسب‌وکاری چنین انتظاری دارد، باید به جای همکاری با یک مشاور بازاریابی، با یک آژانس تبلیغاتی تماس بگیرد. یک مشاور بازاریابی تنها می‌تواند با کسب‌وکارها همکاری کند و به آنها کمک کند تا مشتریان قبلی خود را حفظ و مشتریان جدیدی را جذب کنند.

    یک مشاور بازاریابی برای ارائه راه حل‌های مفید، باید مدل کسب‌وکار آن شرکت را بررسی و در نهایت، یک استراتژی بازاریابی دیجیتال که به دستیابی اهداف آن شرکت منجر می‌شود، طراحی کند. همانطور که گفته شد، تمرکز اصلی یک مشاور بازاریابی، به نوع شرکت، نیازها و اهداف آن کسب‌وکار بستگی دارد.

    موارد زیر، تعدادی از وظایف و مسئولیت‌هایی است که یک مشاور بازاریابی بر عهده دارد.

    یافتن فرصت‌های جدید برای کسب‌وکار با هدف حفظ مشتریان قبلی و جذب مشتریان جدید

    بررسی روش‌های بازاریابی کنونی شرکت (سئو، شبکه‌های اجتماعی، ایمیل مارکتینگ …)و ارائه پیشنهاداتی جهت بهینه‌سازی تبلیغات

    بهبود برندینگ شرکت

    بهبود تعامل و ارتباط مشتریان از طریق اجرای کمپین‌های خلاقانه در شبکه‌های اجتماعی

    ایجاد پلتفرم‌هایی برای ارائه محتوای خوب مانند بلاگ و لندینگ پیج‌های جذاب و به کارگیری سئو برای بیشتر دیده شدن محتواهای تولید شده

    برنامه‌ریزی، اجرا و مدیریت کمپین‌های تبلیغاتی در کانال‌های مختلف

    استفاده از ابزارهای تحلیل برای سنجش میزان موفقیت کمپین‌ها و بهینه‌سازی کمپین‌ها با استفاده از نتایج بدست آمده

    به طور کلی، وظایف مشاورین تبلیغاتی بسیار متنوع و گسترده است. آنها پیشنهاد می‌دهند، برنامه‌ریزی می‌کنند، تحقیق می‌کنند تا مطمئن شوند که کسب‌وکار مورد نظر راه درستی را در پیش گرفته و از بازاریابی دیجیتال بهترین استفاده را می‌کنند.

    یک مشاور دیجیتال مارکتینگ خوب چه مهارت‌هایی دارند؟

    مانند هر شغل دیگری، یک مشاور دیجیتال مارکتینگ نیز باید دارای مهارت‌ها و توانایی‌های مشخص باشد تا به موفقیت برسد. مشاور تبلیغات دیجیتال بودن، یعنی مهارت استفاده از قدرت اینترنت و دنیای دیجیتال به عنوان ابزاری برای بازاریابی بهینه یک برند یا کسب‌وکار. مشاور بازاریابی دیجیتال باید بداند هر یک از پلتفرم‌های دیجیتال مارکتینگ چه کاربردی دارند و ارتباطشان با یکدیگر چگونه است. برای انجام این وظایف چه مهارت‌هایی نیاز است؟

    ۱- توانایی آنالیز داده

    مهارت جمع آوری و تحلیل داده

    یک بخش مهم مشاور بازاریابی دیجیتال بودن، توانایی آنالیز داده، استفاده از آنالیتیکس برای سنجش میزان موفقیت کمپین‌ها و در نهایت، ارائه پیشنهادهای خوب برای بهینه‌سازی شیوه‌های بازاریابی آن شرکت است. برای انجام راحت‌تر این کار، ترکیبی از مهارت‌های فنی و قدرت حل مسئله خلاقانه بسیار مفید و ارزشمند است.

    ۲- توانایی تعیین اهداف درست و قابل دسترس

    مهارت تعیین اهداف درست

    به علاوه، مشاورین بازاریابی باید تمامی فعالیت‌های خود را با تمرکز بر هدف اصلی شرکت، انجام دهند. بنابراین، توانایی تعیین اهداف قابل دسترسی هم برای کسب‌وکارها بسیار مهم است؛ چرا که همواره نتیجه کمپین‌ها و موفق بودن یا نبودن آن برای صاحبان کسب‌وکار اهمیت دارد. در صورتی که یک مشاور بازاریابی، اهداف غیرقابل دسترس و غیرواقعی تعیین کند، کسب‌وکار مورد نظر نمی‌تواند به آن اهداف برسد که باعث نارضایتی مشتریان می‌شود. به همین دلیل است که انتخاب اهداف هوشمند (SMART goal) توسط مشاور بازاریابی از اهمیت بالایی برخوردار است. اهداف هوشمند به چه معنا است؟

    (Specific (Simple، Sensible، Significant

    (Measurable (Meaningful، Motivating

    (Achievable (Agreed، Attainable

    (Relevant (Reasonable، Realistic، Result-based

    (Time bound (Time-based، Time-limited، Time-sensitive

    ۳- تمایز بین استراتژی و تاکتیک

    تمایز بین استراتژی و تاکتیک

    نکته مهم دیگری هر مشاور بازاریابی باید به آن دقت کند، تمایز بین استراتژی و تاکتیک است. این دو مورد مفهوم یکسانی ندارند.

    استراتژی، برنامه عملیاتی برای رسیدن به یک هدف مشخص است. در حالی که، تاکتیک، اقدام خاصی است و در واقع، بخشی از استراتژی محسوب می‌شود. درک عمیق این موضوع، برای تبدیل شدن به یک مشاور تبلیغاتی خوب ضروری است.

    تفاوت استراتژی و تاکتیک

    به عنوان مثال:

    به فردی، یک کتاب رنگ‌آمیزی می‌دهید و آن فرد نیز بین خطوط و با رعایت مرز خطوط، رنگ‌آمیزی را انجام می‌دهد. (تاکتیک)

    بدون وجود خطوط (استراتژی)، آن کتاب بسیار آشفته و به هم ریخته می‌شد.

    ۴- شنونده خوبی بودن

    شنونده خوبی بودن

    علاوه بر موارد گفته شده، یک مشاور بازاریابی خوب باید شنونده خوبی هم باشد تا بتواند به دیدگاه مناسبی نسبت به کسب‌وکار، نیازهای آن کسب‌وکار و سایر مسائل موجود برسد. یک مشاور تبلیغات خوب می‌داند که گوش دادن و درک مشکلات یک کسب‌وکار، یکی از مهارت‌های ضروری است. تمامی کسب‌وکارها به نوبه خود منحصر به فرد هستند و به صرف زمان و توجه نیاز دارند تا نیازها و مسائل آنها کاملاً درک شوند.

    ۵- مهارت اولویت‌بندی کارها و تصمیم‌گیری هوشمندانه

    مهارت اولویت بندی کارها

    بخش مهمی از وظایف یک مشاور دیجیتال مارکتینگ خوب، گردآوری داده‌ها، منظم کردن آن داده‌ها، رسیدن به بینش کلی نسب به شرکت و تحلیل آن داده‌ها به منظور ارائه پیشنهادهایی برای شرکت است. این پیشنهادها باید بتواند در بخش مارکتینگ آن شرکت تعادل ایجاد کند و به اولویت‌بندی کارها و وظایف هر فرد در شرکت کمک کند.

    ۶- مهارت رهبری و برقراری ارتباط

    مهارت رهبری

    یک مشاور بازاریابی به منظور موفق بودن، باید مهارت‌های رهبری داشته باشد و حرفه‌ای عمل کند. وقتی شرکتی، یک مشاور بازاریابی استخدام می‌کند، از آن فرد انتظار دارد که درباره کاری که می‌خواهد انجام دهد، اعتماد به نفس داشته باشد و حرفه‌ای عمل کند. هیچ برندی دوست ندارد با مشاوری همکاری کند که از کارش مطمئن نیست و دیدگاه حرفه‌ای ندارد؛ گویی آن فرد به اندازه کافی دانش و تجربه برای انجام آن کار ندارد. به علاوه، این فرد باید مهارت بسیار بالایی در ارتباط برقرار کردن با سایرین داشته باشد.

    پس از اینکه مهارت‌های لازم را بدست آوردید، اقداماتی وجود دارد که می‌توانید موفقیت خود را در این شغل تضمین کنید.

    اعتماد کسب‌وکارها را بدست آورید.

    اثرات مفید بازاریابی دیجیتال را برای مشتریان خود توضیح دهید.

    قیمت مناسبی برای خدمات خود پیشنهاد دهید.

    درباره هر کسب‌وکاری به صورت دقیق تحقیق کنید.

    همواره به یادگیری ادامه دهید.

    بازاریابی محتوا راز اساسی بیزینس شما
    بازدید : 1349
    جمعه 23 اسفند 1398 زمان : 16:14

    بازگشت مشتری، مهم‌ترین سرمایه‌گذاری هر کسب‌وکاری است. چرا که هزینه جذب کاربر جدید، ۵ برابر هزینه حفظ مشتری سابق است. برخی شرکت‌ها به اشتباه کاربران غیرفعالشان را کاربران از دست رفته حساب می‌کنند و تلاشی برای بازگرندان آن‌ها نمی‌کنند؛ در صورتی که آنها فقط علاقه‌شان را نسبت به اپلیکیشن از دست داده‌اند و به یک جرقه نیاز دارند تا مجدداً به اپلیکیشن جذب شوند. محاسبه نرخ ریزش کاربران (churn rate)، از اهمیت بالایی برای اپلیکیشن‌ها برخوردار است.

    بنابراین، اگر برای جذب مشتری جدید هزینه می‌کنید، انتظار دارید که ارزش صرف آن هزینه را داشته باشد و مشتری مادام‌العمر شما باقی بماند. اما دستیابی به چنین هدفی اصلاً ساده نیست و نیازمند استراتژی درست است. با این وجود، هیچ استراتژی ۱۰۰% تضمین‌شده‌ای وجود ندارد که بتواند به حفظ همه کاربران کمک کند. به هر حال برخی از کاربران پس از مدتی به دلایل مشخصی مایل به استفاده از اپلیکیشن شما نیستند. نکته مهم این است که به علت این موضوع پی ببرید تا بتوانید موثرترین و هدفمندترین راه‌های بازگرداندان کاربران غیرفعال را اجرا کنید. در این پست، بهترین روش‎های شناخته‌شده برای بازگشت کاربران غیرفعال را توضیح می‌دهیم. هرچه نرخ بازگشت کاربران به اپلیکیشن بیشتر باشد، نرخ بازگشت سرمایه یا ROI برای آن کسب‌وکار بیشتر خواهد شد.

    برای افزایش بازگشت مشتریان چه کنیم؟

    بازگرداندن کاربران غیرفعال به اپلیکیشن

    استراتژی هر کسب‌وکاری بسته به نوع آن کسب‌وکار و اهدافش، متفاوت است؛ بنابراین استراتژی‌های بازگشت کاربران غیرفعال نیز باید متفاوت باشد. به عنوان مثال، فرکانس خرید از یک اپلیکیشن هر روز است، در حالی که برای اپلیکیشن دیگر، تنها یک بار در ماه است. با این حال، فرقی نمی‌کند که متوسط فرکانس خرید یا استفاده از اپلیکیشن شما چقدر باشد، شما باید فرکانس یک مشتری متوسط را بدانید. با وجود اینکه استراتژی‌ کسب‌وکارها برای افزایش نرخ بازگشت کاربران بر اساس نوع فعالتشان، با یکدیگر متفاوت است، اما روند این کار برای تمامی کسب‌وکارها تقریباً یکسان است.

    ابتدا باید کاربران غیرفعال را شناسایی کنید. سپس، به دلایل غیرفعال شدن آن‌ها پی ببرید و در نهایت، برنامه‌ها و روش‌هایی به منظور جذب مجدد آن کاربران به کار گیرید که این روش‌ها و برنامه‌ها در هر کسب‌وکاری ممکن است متفاوت باشد، اما اصول مشابهی دارد.

    ۱- دلایل ریزش کاربران را کشف کنید.

    واضح‌ترین راه افزایش نرخ بازگشت کاربران، جلوگیری از ترک اپلیکشن توسط کاربران است. در صورتی که به روند فعالیت کاربران در اپلیکیشنتان دقت کنید، می‌توانید علائم ریزش کاربر را متوجه شوید. برای پی بردن به این علائم خطر، باید شاخص‌های کلیدی (KPI) رفتار کاربر در اپلیکیشن را دنبال و تحلیل کنید. در نهایت، باید اقداماتی را بر اساس تحلیل‌های بدست آمده انجام دهید تا از ریزش آن کاربران جلوگیری کنید.

    دلایل ریزش کاربران

    مثال: فرض کنید می‌خواهید تعداد افرادی که در ۶ ماه اخیر، هیچ خریدی از اپلیکیشن شما نداشته‌اند را بدست آورید که ممکن است نشانه‌ای از این باشد که این کاربران می‌خواهند اپلیکیشن شما را ترک کنند.

    ابتدا با استفاده از نرم‌افزار CRM خود لیستی از کل کاربران خود تهیه کنید و سپس لیست فروش ۶ ماهه اخیر را در نرم‌افزار ایجاد کنید. با مقایسه این دو لیست، می‌توانید لیست کاربرانی که در نیم سال گذشته از شما خریدی نداشته‌اند را شناسایی کنید. اکنون می‌توانید با دنبال کردن رفتار این کاربران، به علت خرید نکردن آنها پی ببرید و از ریزش آنها جلوگیری کنید.

    ۲- پیشنهادهای ویژه به کاربران مورد نظر ارائه دهید.

    هرچه اطلاعات بیشتری درباره کاربران خود داشته باشید، بهتر می‌توانید رویکرد متناسب با هر کاربر را پیش بگیرید.

    نرم‌افزارهای CRM این امکان را به شما می‌دهد که سابقه خرید مشتریان را مشاهده کنید. بنابراین، می‌توانید پیشنهادهای جذاب برای هر کاربر را شناسایی کنید و همان را به عنوان پیشنهاد ویژه به کاربر ارائه دهید. این پیشنهادهای ویژه می‌تواند در قالب تخفیف‌های مخصوص هر فرد باشد.

    پیشنهادهای ویژه به کاربران

    مثال: فرض کنید می‌خواهید کاربرانی را مجدداً جذب کنید که نسبت به محصولات شما علاقه نشان داده‌اند، اما برای مدت طولانی است که از اپلیکیشن شما خرید نکرده‌اند.

    با استفاده از نرم‌افزار CRM می‌توانید لیستی ایجاد کنید از کاربرانی که در چندین ماه اخیر خریدی انجام نداده‌اند و آن لیست را با لیست مشترکین خبرنامه خود مقایسه کنید. با مقایسه این دو لیست، کاربرانی که نسبت به محصولات شما علاقه‌مند هستند، اما فعالیتی ندارند، مشخص می‌شود. با ارسال پیشنهادها و تخفیف‌های ویژه برای آنها، این حس به آنها القا می‌شود که شما نسبت به آنها بی‌تفاوت نیستید و آنها را فراموش نکرده‌اید.

    ۳- کاربران ارزشمند و سودآور (VIP) خود را تشویق کنید.

    اطلاعات موجود در نرم‌افزار CRM می‌تواند کاربران سودآور و ارزشمندتان را مشخص کند. این کاربران کلیدی را به هیچ عنوان نباید از دست بدهید. دانستن اینکه کدام کاربران بیشترین سودآوری را برای کسب‌وکار شما دارند، به شما کمک می‌کند تا هم زمان، انرژی و منابع خود را به صورت بهینه مصرف کنید و هم سود بیشتری بدست آورید.

    شناسایی کاربران ارزشمند

    مثال: فرض کنید تعدادی پیشنهاد ویژه دارید. از آنها به منظور افزایش وفاداری کاربران VIP خود استفاده کنید.

    برای این کار، تنها کافی است لیستی از کاربران VIP در نرم‌افزار CRM خود ایجاد کنید. سپس، رفتارهای آن‌ها در اپلیکیشن را دنبال کنید و پیشنهادهای ویژه‌ای به آنها ارائه دهید تا آنها نیز حس کنند برای کسب‌وکار شما خاص هستند و همچنان به سودآوری برای شرکت شما ادامه دهند.

    ۴- شخصی‌سازی فرایندها را فراموش نکنید.

    ارتباط متقابل باید بین مردم شکل گیرد. نرم‌افزار CRM به شما کمک می‌کند تا کاربران خود به صورت یک شخص ببینید و بشناسید، نه ارقام و اعداد.

    زمانی که یک کاربر جدید را به نرم‌افزار CRM اضافه می‌کنید، اطلاعات او را نیز وارد می‌کنید و همین اطلاعات باعث می‌شود تا از طریق شخصی‌سازی، ارتباط بهتری را با آن کاربر برقرار کنید. هرچه اطلاعات بیشتری درباره کاربران داشته باشید، می‌توانید استراتژی‌های مخصوص به هر کاربر را ساده‌تر پیاده‌سازی کنید.

    بر اساس تحقیقات صورت گرفته، شخصی‌سازی استراتژی‌های بر اساس سابقه خرید، رفتار کاربر، اولویت‌های کاربر و سایر اطلاعات او بالاترین میزان بازگشت سرمایه را به ارمغان می‌آورد.

    شخصی‌سازی پیگیری کاربران

    مثال: فرض کنید از کاربران خود می‌خواهید تا در یک نظرسنجی درون اپ شرکت کنند، اما نمی‌دانید از کدام کاربران دعوت کنید تا بالاترین نرخ پاسخگویی را بدست آورید.

    در کالج تپسل بخوانید! اینفوگرافیک موبایل مارکتینگ در سال 2017

    تنها کافی است لیست کل کاربران در نرم‌افزار و لیست کاربرانی که در نظرسنجی‌های ۱۲ ماه گذشته شرکت کرده‌اند، مقایسه کنید. حال می‌توانید پیام‌های شخصی‌سازی شده برای هر یک کاربران مورد نظر ارسال کنید.

    ۵- به تلاش‌های خود ادامه دهید.

    نرم‌افزارهای CRM به شما امکان برنامه‌ریزی ارسال پیام‌، ایمیل، پیشنهادهای شگفت‌انگیز و … و حتی تخصیص وظایف به اعضای تیم را می‌دهد. این کار باعث می‌شود تا همه چیز طبق برنامه پیش رود و روز به روز بر تعداد کاربران بازگشتی اضافه شود.

    بهترین استراتژی‌ها برای بازگشت کاربران به اپلیکیشن

    در یکی از اینفوگرفیک‌های کالج تپسل که قبلاً منتشر شده، تعدادی از محبوب‌ترین ترفندهای افزایش نرخ بازگشت کاربران و افزایش نرخ بازگشت سرمایه توضیح داده شده است. افزایش نرخ بازگشت کاربران، ترفندهای خاصی دارد، اما برای تمامی کسب‌وکارها یکسان نیست. با این وجود، بر اساس پژوهش‌های انجام شده و بر خلاف تصور بسیاری از کسب‌وکارها، ایمیل مارکتینگ، ارسال پوش نوتیفیکیشن و بازاریابی دهان به دهان (Word of Mouth)) بهترین روش‌ها برای بازگرداندن کاربران به اپلیکیشن و فعالیت مجدد آنها محسوب می‌شود.

    بهترین استراتژی های بازگشت کاربران به اپلیکیشن

    بر اساس اینفوگرافیک ارائه شده توسط Connecthings، اپلیکیشن‌های موبایل تنها ۸% از کاربران جذب شده را حفظ می‌کنند.

    پژوهشی که روی ۱۰۰۰ کاربر اپلیکیشن صورت گرفت، نشان داد که فعال کردن مجدد کاربران، از جمله استراتژی‌های مهم در هر کسب‌وکاری است. همچنین، ۸۰% از کاربران موبایل، زمان فعالیت خود را در تنها ۳ اپلیکیشن سپری می‌کنند. سوالی که ممکن است پیش بیاید، این است که چرا کاربران باید به فعالیت در اپلیکیشن شما ادامه دهند و کاربران با بازگشت به اپلیکیشن شما پس از مدتی فعال نبودن، چه چیزی عایدشان می‌شود؟

    بر اساس نظر ۳۶% از شرکت‌کنندگان این پژوهش، دریافت ایمیل، موفق‌ترین استراتژی برای تشویق کاربران به باز کردن مجدد اپلیکیشن است. ۳۳% از کاربران این پژوهش اعلام کردند که تنها در صورت نیازی خاص، به اپلیکیشن مراجعه می‌کنند. در حالی که ۲۸% از آنها به پیشنهاد دوستان و نزدیکان خود نیاز دارند تا کاربردی بودن آن اپلیکیشن به آنها یادآوری شود. ۲۸% از آنها، ارسال نوتیفیکیشن‌ها را در فعالیت مجدد در یک اپلیکیشن موثر می‌دانند. ۲۸% از کاربران با مرور موبایل خود، اپلیکیشن‌ها را به یاد می‌آورند و از آنها استفاده می‌کنند.

    از هر روشی که برای بازگرداندن کاربران استفاده می‌کنید، باید به این نکته توجه کنید که کیفیت استراتژی مورد استفاده برای بازگرداندن کاربران مهم‌تر از کمیت آن است. یعنی اگر قصد ارسال پیام‌های پوش نوتیفیکیشن یا ایمیل را دارید، سعی کنید به جای ارسال انبوهی از پیام‌ها و ایمیل‌ها، پیام‌های شخصی‌سازی شده برای کاربران تارگت شده ارسال کنید. این پیام‌ها باید در بهترین زمان و به مناسب‌ترین اشخاص ارسال شود تا اثرگذاری مورد نظر را داشته باشد. به علاوه، اگر می‌خواهید کاربران غیرفعال خود را از طریق بازاریابی دهان به دهان بازگردانید، باید روز به روز اپلیکیشن خود را بهینه‌سازی کنید تا کیفیت بالای اپ، کاربران خاموش را به استفاده مجدد از آن اپ سوق دهد.

    مشاور دیجیتال مارکتینگ کیست و چه وظایفی دارد؟
    بازدید : 808
    جمعه 23 اسفند 1398 زمان : 16:13

    ماه رمضان، یکی از شلوغ‌ترین و بهترین دوره‌های تبلیغاتی، به خصوص در کشورهای مسلمان محسوب می‌شود. چرا که برنامه زندگی و کار مسلمانان و متعاقباً، رفتار کاربران آنلاین در این ماه تغییر قابل توجهی می‌کند. با وجود ۶۲ درصد مسلمانی که در قاره اقیانوسیه (APAC) و ۹۴ درصد مسلمانی که در خاورمیانه ساکن هستند و روز به روز بر تعداد کاربران موبایلیشان افزوده می‌شود، ماه رمضان بهترین فرصت برای تبلیغ‌دهندگان است تا با جامعه مسلمین تعامل داشته باشند و اپلیکیشن‌ها، محصولات و خدمات خود را به آنها معرفی کنند. در سال‌های اخیر، افزایش نصب و استفاده از اپلیکیشن‌های موبایل در ماه رمضان در کشورهای مسلمان به خصوص اندونزی و مالزی دیده شده است. از آنجایی که ایران نیز جزء یکی از کشورهای مسلمان در خاورمیانه است، قصد داریم درباره تبلیغات موبایلی در ماه رمضان صحبت کنیم.

    ماه رمضان، مناسب‌ترین ماه برای تبلیغات موبایلی

    رمضان، ماه تبلیغات موبایلی در کشورهای مسلمان

    ۱٫۶ میلیارد مسلمان در سراسر جهان، ماه رمضان را به عنوان ماه مهمانی خدا گرامی می‌دارند و مراسم آن را به جای می‌آورند و خرید‌های مخصوص به این ماه را انجام می‌دهند. از طرف دیگر، برخی دیگر از مسلمانان از زمان آزادشان در این ماه به عنوان فرصتی برای برنامه‌ریزی مسافرت استفاده می‌کنند. این روزها اغلب کارها از خریدهای روزانه گرفته تا رزرو هتل، به صورت اینترنتی و با استفاده از اپلیکیشن‌های موبایل صورت می‌گیرد. به همین دلیل است که در سال‌های اخیر، جهش قابل توجهی را در میزان ترافیک موبایلی و میزان فروش اپلیکیشن‌های موبایل شاهد هستیم.

    در واقع، استفاده کاربران مسلمان از موبایل در ماه رمضان افزایش چشمگیری دارد. در ماه رمضان، استفاده از اپلیکیشن‌های با محتوای مذهبی و مرتبط با ماه رمضان، اپلیکیشن‌های بازی و سرگرمی، اپلیکیشن‌های خرید آنلاین و اپلیکیشن‌های سفری به شدت افزایش می‌یابد. توجه به اپلیکیشن‌های با محتوای مذهبی و مرتبط با رمضان، از یک هفته قبل از آغاز ماه رمضان اوج می‌گیرد. از آنجایی که تعداد کاربران موبایلی در کشورهای مسلمان در حال رشد است، پیش‌بینی می‌شود، این روند به صورت شدیدتری ادامه داشته باشد.

    محبوب‌ترین دسته‌بندی اپلیکیشن‌ها در ماه رمضان

    محبوب ترین اپلیکیشن ها در ماه رمضان

    به علاوه، روزه‌داری باعث می‌شود تا افراد انرژی کمتری برای فعالیت‌های فیزیکی داشته باشند؛ بنابراین وقت آزاد بیشتری دارند و به همین دلیل، بیشتر از ماه‌های عادی به موبایل و اپلیکیشن‌های موبایل روی می‌آورند. در واقع، کار با موبایل باعث می‌شود تا روزه‌داران سرگرم شوند و گرسنگی را فراموش کنند. اغلب زمان استفاده از موبایل در ماه رمضان به ساعت‌های قبل از افطار، پس از نماز شب و قبل از سحر است. کاربران موبایلی در ماه رمضان، اپلیکیشن‌های مرتبط با خانواده، امور خیریه، خرید آنلاین، سرگرمی و سفر را مورد توجه قرار می‌دهند. کاربران خانم، اپلیکیشن‌های با محتوای خانوادگی، غذا و پوشاک را ترجیح می‌دهند، در حالی که کاربران مرد اپلیکیشن‌های مخصوص ماه رمضان و مذهبی را ترجیح می‌دهند.

    سال گذشته، تعداد نصب اپلیکیشن‌های مرتبط با رمضان در طول ماه رمضان به صورت چشمگیری افزایش یافت. تقریباً نیمی از اپلیکیشن‌های با رشد زیاد در کشور اندونزی، مرتبط با ماه رمضان بودند. همچنین، میزان رشد اپلیکیشن‌های این دسته در کشور مالزی، ۳۰% بوده است و حتی اپلیکیشن‌هایی با رشد ۱۰ برابری هم وجود داشته است. علاوه بر این اپلیکیشن‌ها، محبوب‌ترین طبقه‌بندی اپلیکیشن‌های موبایل شامل اپلیکیشن‌های خدماتی، موسیقی و سرگرمی نیز در ماه رمضان شاهد افزایش تعداد دانلود و نصب‌ بوده‌اند. همچنین، موسیقی‌ها و سرگرمی‌های مرتبط با رمضان باعث افزایش ۱۳ درصدی ویدئوهای موبایلی در روزهای تعطیل رمضان شد و در هفته پایانی ماه رمضان به اوج رسید.

    بهترین راهکارهای تبلیغاتی برای تعامل با کاربران موبایلی در ماه رمضان

    به منظور دسترسی به مخاطبان هدف و اثربخشی کمپین‌های تبلیغاتی در ماه رمضان، بازاریابان و تبلیغ‌دهندگان باید نکات زیر را رعایت کنند. به علاوه، نکته حائز اهمیت این است که بازاریابان باید به محتوای تبلیغاتی در این ماه توجه ویژه‌ای داشته باشند؛ این محتوا باید مناسب این ماه و متناسب با فرهنگ هر کشور باشد.

    ۱- کمپین‌های تبلیغاتی خود را زودتر آغاز کنید.

    آغاز زودتر کمپین های تبلیغات موبایلی

    تبلیغ‌دهندگان باید کمپین‌های تبلیغاتی خود را زودتر و قبل از آغاز رمضان آغاز کنند تا آگاهی از برندشان افزایش یابد و اپلیکیشنشان در جایگاه‌های بالاتر اپ استورها قرار گیرد. این کار از نظر اقتصادی نیز به صرفه است؛ چرا که به دلیل رقابت بالا در هفته قبل از ماه رمضان، مقدار مزایده (bid) تبلیغات درون-اپ افزایش می‌یابد و شما برای اینکه بتوانید تبلیغات موفق‌تری داشته باشید، هزینه CPI بیشتری بپردازید. به علاوه، تحقیقات مشخص کرده است که بین ۷ الی ۱۴ روز طول می‌کشد تا کاربر پس از نصب اپلیکیشن، خرید انجام دهد. بنابراین، اجرای کمپین تبلیغاتی مدتی قبل از ماه رمضان به کاربران زمان لازم برای مرور اپلیکیشن را می‌دهد تا در نهایت، در ماه رمضان خرید توسط کاربر صورت گیرد.

    بنابراین، بهترین زمان برای آغاز کمپین‌های تبلیغات درون-اپ، ۳ هفته قبل از ماه رمضان است. با این کار، مطمئن هستید که در ذهن مردم ماندگار شدید، در لیست اپلیکیشن‌های برتر اپ استورها قرار گرفته‌اید و زمان لازم برای آشنایی با اپلیکیشن را به کاربران می‌دهید و مهم‌تر از همه، از رقبای خود پیشی می‌گیرید.

    ۲- زمان‌های کلیدی را برای ارتباط با کاربر انتخاب کنید.

    بهترین زمان های تبلیغات موبایلی در ماه رمضان

    استراتژی‌های تبلیغات موبایلی زمانی موثر واقع می‌شوند که محتوای هدفمند در مناسب‌ترین زمان به دست مخاطبان هدف برسد؛ زمانی که احتمال تعامل کاربر با اپلیکیشن بیشتر باشد. نرخ خرید آنلاین اپلیکیشن‌ها در هفته قبل از ماه رمضان، به اوج می‌رسد؛ زیرا کاربران خود را برای یک ماه روزه‌داری و گذراندن وقت با خانواده آماده می‌کنند.

    به علاوه، روزهای ابتدایی و پایانی ماه رمضان نیز برای تبلیغ‌دهندگان از اهمیت بالایی برخوردار است. بازاریابان تنها باید کمی خلاقیت به خرج دهند تا بیشتر دیده شوند و تبلیغات موفق‌تری داشته باشند. بیشترین میزان استفاده از موبایل در ماه رمضان به شب‌ها و قبل از اذان صبح اختصاص دارد؛ به طوری که میزان فروش آنلاین در بازه زمانی ۱۲ الی ۵ بامداد در ماه رمضان نسبت به ماه‌های دیگر، ۲۰ درصد افزایش می‌یابد. همچنین، میزان کانورژن‌های اپلیکیشن‌های موبایل در ساعت ۴ صبح ماه رمضان بیش از ۴٫۸ برابر ماه‌های دیگر است.

    ۳- کمپین‌های تبلیغاتی درون-اپ ایجاد کنید.

    کمپین های تبلیغات درون برنامه ای در ماه رمضان

    در پست‌های قبلی کالج تپسل نیز به این موضوع اشاره شد که بیشترین درصد زمان استفاده از موبایل، صرف اپلیکیشن‌های موبایل می‌شود. این موضوع در ماه رمضان ملموس‌تر است. به عنوان مثال، تبلیغات درون برنامه‌ای در کشورهای اقیانوسیه (APAC) در سال ۲۰۱۷، حدود ۹۴% از بودجه تبلیغات در شبکه تبلیغاتی saamto را به خود اختصاص داد. کمپین‌های تبلیغاتی درون-اپ هدفمند هستند و بر اساس موقعیت جغرافیایی، جنسیت، گروه سنی و رفتار کاربران درون اپلیکیشن تقسیم‌بندی می‌شوند.

    ۴- تبلیغات مرتبط به کاربران پیشنهاد دهید.

    ارائه تبلیغات مرتبط با ماه رمضان

    برای اینکه تبلیغات موثرتری را در ماه رمضان تجربه کنید، در ابتدا باید مخاطبان هدف خود را بشناسید تا بتوانید تبلیغات مرتبط با نیازشان را به آنها ارائه دهید. تولید محتوای متناسب با ماه رمضان، از اهمیت بالایی در کمپین‌های تبلیغاتی برخوردار است. ماه رمضان، آداب مشخصی دارد؛ تنها کاری که باید انجام دهید این است که یکی از آداب رمضان که مرتبط با کسب‌وکار شماست را انتخاب کنید و کمپین تبلیغاتی خود را حول آن موضوع پیش ببرید.

    ارائه پیشنهادهای ویژه مانند تخفیف و بازگرداندن درصدی از خرید به کاربران در زمان اوج خرید‌های آنلاین در کمپین‌های تبلیغات ماه رمضان، ترفندهای بسیار موثری هستند. اما مهم‌ترین نکته این است که چیزی را به صورت ویژه پیشنهاد دهید که در ماه رمضان مورد نیاز کاربر است؛ مانند خوراکی‌های محبوب این ماه.

    ۵- از قدرت تبلیغات ویدئویی در ماه رمضان غافل نشوید.

    تبلیغات ویدئویی در ماه رمضان

    تماشای ویدئوهای تبلیغاتی در ماه رمضان به صورت چشمگیری افزایش می‌یابد. ماه رمضان، بهترین فرصت برای تولید ویدئو مارکتینگ و محتوای ویدئویی تولید شده توسط اینفلوئنسرها است. سعی کنید ویدئوهایی که می‌سازید، روی احساسات انسانی و ارزش‌های معنوی ماه رمضان تاکید داشته باشد و در چند ثانیه اول تاثیرگذاری بالایی برای مخاطب ایجاد کند. به صورت کلی، ماه رمضان حال و هوای مذهبی، عرفانی و احساسی دارد. ایجاد محتواهای تبلیغاتی که روی جنبه‌های احساسی تاکید دارد و شامل موضوعاتی مانند بخشش و فداکاری، خانواده و عشق به هم‌‍نوع باشد،به صورت گسترده‌ای در ماه رمضان وایرال می‌شود و در نتیجه، آن برند بهتر در خاطر مردم نقش می‌بندد. با این حال، بازاریابان موبایلی باید فراتر روند و تعامل کاربر با تبلیغ را نیز در نظر بگیرند.

    ماه رمضان، زمانی است که مسلمانان زمان بیشتری برای استراحت دارند و بیشتر از هر زمان دیگری، وقت خود را صرف رسانه‌های دیجیتال و به خصوص موبایل می‌کنند. همین موضوع باعث افزایش زمان استفاده از موبایل و اپلیکیشن‌های موبایل، افزایش چشمگیر میزان نصب اپلیکیشن‌ها و افزایش نرخ کانورژن تبلیغات درون-اپ در این بازه زمانی می‌شود. به علاوه، کاربران مسلمان در این ماه، با برندهایی که تبلیغات متناسب با رمضان دارند، تعامل بیشتری دارند. بازاریابان و تبلیغ‌دهندگان باید با استفاده از الگوی رفتاری کاربران ساکن کشورهای مسلمان، تبلیغات درون-اپ خود را به صورت هدفمند اجرا کنند تا به حداکثر کانورژن تبلیغات خود دست پیدا کنند. برعکس مناسبت‌های دیگر که ممکن است تنها چند روز طول بکشد، ماه رمضان ۳۰ روز است که به تبلیغ‌دهندگان فرصت کافی برای تبلیغ و معرفی محصولات، اپلیکیشن‌ها و خدمات خود و دسترسی به مخاطبان بیشتر را می‌دهد.

    بهترین روش‌های بازگرداندن کاربران غیرفعال به اپلیکیشن
    بازدید : 1134
    شنبه 17 اسفند 1398 زمان : 17:43

    الگوریتم جدید اینستاگرام چیست؟ درست زمانی که فکر می‌کنیم الگوریتم اینستاگرام را دریافته‌ایم دوباره تغییر می‌کند. هدف اینستاگرام سرگرم کردن مخاطب است و بدین منظور سعی در بهتر کردن فضای اپلیکیشن خود دارد و دائما استراتژی هایش را تغییر می‌دهد. به منظور اطلاع از آخرین تغییرات با همراه باشید.

    الگوریتم جدید اینستاگرام و عملکرد آن

    الگوریتم جدید اینستاگرام , قوانین جدید اینستاگرام , تغییرات جدید برنامه محبوب اینستاگرام. الگوریتم جدید اینستاگرام به گونه‌ای طراحی شده که همانند الگوریتم سابق آن، اگر قصد ماندن در کسب و کارتان را دارید باید به آن پای‌بند باشید. هرچند ممکن است شما را حذف نکند اما عقب ماندن از رقبایتان را در پی خواهد داشت. اینکه الگوریتم جدید اینستاگرام تا این روز از سال جدید میلادی چگونه پیش رفته است به‌صورت جهانی مورد بررسی قرار گرفته و صرفا منظور از آن تغییرات در کشور ما نیست، اما اینستاگرام در ایران هم یک شبکه اجتماعی پر طرفدار است، و بهتر است که شما نیز از الگوریتم‌های جدید آن مطلع باشید تا بتوانید عملکرد بهتری در آن داشته باشید. موارد مهمی در الگوریتم جدید اینستاگرام وجود دارد که در ادامه به آنها می‌پردازیم. اما قبل از آن لازم می‌دانیم مروری بر الگوریتم قبلی اینستاگرام داشته باشیم.
    اینستاگرام

    الگوریتم سابق اینستاگرام

    یکی از موضوعات مهم در اینستاگرام نرخ درگیری مخاطبان یا همان engagement rate است. که هدف اینستاگرام نیز از طراحی الگوریتم‌های جدید بالا بردن این نرخ است. در سال 2019 الگوریتم اینستاگرام به گونه‌ای طراحی شد که همه‌ی پست‌های شما را به تمام مخاطبانتان نمایش نمی‌داد، بلکه هرکاربری که با پست‌های شما تعامل داشته باشد، مثلا لایک کند یا کامنت بگذارد، پست‌های شما را بیشتر مشاهده می‌کند. این الگوریتم اینستاگرام دو پیامد داشت، یکی اینکه به پست‌هایی که بیشترین تعامل را با کاربران دارند پاداش می‌داد و پاداش آن نمایش دادن پست شما در صفحه‌ی اصلی اینستاگرام به افراد است.دوم اینکه به ارتباط شما با فالوورهایتان اهمیت می‌دهد و اولویت‌بندی الگوریتم آن برای نمایش پست‌ها، نه تنها براساس تعامل افراد با آن پیج است بلکه به ارتباط صاحب پیج با فالوورها و مخاطبین خود نیز اهمیت می‌دهد.

    الگوریتم جدید اینستاگرام در سال 2020

    همانطور که سال‌های قبل برای موفقیت در کسب و کار اینترنتی و فعالیت باید الگوریتم‌های اینستاگرام را می‌دانستیم و به آن عمل می‎‌کردیم، اطلاع از الگوریتم جدید در سال 2020 موجب می‌شود همسو با پیشرفت‌های اینستاگرام پیج و کسب و کار شما پیشرفت داشته باشد. درگیری کاربران یا به اصطلاح Engagmente از گذشته تاکنون مورد توجه فعالین اینستاگرامی بوده و است، که گاه متوجه ریزش آن بوده‌ایم.
    ریزش درگیری کاربران دلایل مختلفی دارد که یکی از آنها را کاهش کیفیت محتوا عنوان کرده‌اند. البته نباید فراموش کنیم که رفتار کاربران اینستاگرام به واسطه تغییرات الگوریتم اینستاگرام رفتاری سینوسی بوده و فقط مختص به این چند وقت اخیر نیست. با این وجود ما در این چند سال، اغلب شاهد ریزش درگیری‌ها مانند کم شدن لایک‌ها، فالو و کامنت ها بوده ایم. در ادامه چند مورد از موارد مهم تاثیر گذار الگوریتم جدید اینستاگرام را شرح می‌دهیم تا با رعایت آن بتوانید نتایج خوبی از فعالیت در این پلتفرم بدست آورید.
    اینستاگرام جدید

    فالو در مقابل فالو ( فالو آنفالو)

    اینستاگرام هم مانند سایر پلتفرم‌های مشابه به منظور ایجاد ارتباط، طراحی شده و هدف آن تعامل افراد است. اما این اپلیکیشن دارای محدودیت‌هایی است از جمله تعداد فالو کردن و آنفالو کردن! تعداد افرادی که می‌توان دراینستاگرام فالو کرد نامحدود نیست و از جایی و تعدادی به بعد، اینستاگرام جلوی این کار را می‌گیرد، و دلیل آن را جلوگیری از اسپم (spam) می‌داند. بنابراین شما باید دقت کنید که تعداد فالوهایی که در ساعت انجام می‌دهید از حد خاصی تجاوز نکند و حین انجام کار به قرار دادن پست‌های جدید و کامنت و ارتباط با مخاطبانتان نیز مشغول باشید.
    پس بهتر است که فرآیند فالو کردن شما فالو برای فالو نباشد اما اگر تازه‌کار هستید و فالوورهای شما پایین یا صفر است می‌توانید برای شروع از این روش به صورت دستی استفاده کنید، و صد تا هزار فالوور که جذب کردید (یعنی حدود 5 فالو در ساعت بیشتر انجام ندهید) تا همین کافی است و سعی کنید فالوورهایی که فعال هستند را برای مدتی طولانی حفظ کنید و آنفالو نکنید.

    ربات مشاهده کننده استوری

    در اینجا وقتی صحبت از ربات مشاهده کننده استوری می‌کنیم منظور استوری شما نیست بلکه برعکس کار این سری از ربات‌ها بازدید از استوری‌های سایر کاربران است. این ربات با در اختیار داشتن نام کاربری و رمز عبور حساب اینستاگرام شما و با توجه به مبلغی که پرداخت می‌کنید، از استوری کاربران اینستاگرام بازدید می‌کند، که توانایی نامحدوی هم در یان امر دارند. حال برایتان سوال پیش می‌آید که این کار به چه دردی می‌خورد؟ کار این ربات به این گونه است که با بازدید شما از استوری کاربرانی که نمیشناسید و آنها هم شما را نمیشناسند، حس کنجکاوی در کاربر ایجاد می‌شود و درپی آن کاربر به بازدید از پیج شما می‌آید و در اغلب موارد پیج شما را فالو می‌کند.
    به طور میانگین اگر شما روزانه توسط این ربات‌ها 5 میلیون بازدید داشته باشید و از این پنج میلیون فقط 0.005 آن کاربران شما را فالو کنند این یعنی روزانه 25 هزار فالوور جدید خواهید داشت، که آمار هیجان‌انگیزی است. اما نباید فراموش کنید که اینستاگرام به شدت به ورودی غیرمتعارف به اکانت شما حساس است و معمولا در این مواقع از شما می‌خواهد که رمز عبورتان را تغییر دهید، و اگر این روند ادامه داشته باشد ممکن است شما را جریمه کند. پس بهتر است از ربات‌ها برای توسعه پیج خود استفاده نکنید.
    مدارک ثبت نام بدون کنکور دانشگاه پیام نور 99
    بازدید : 1422
    شنبه 17 اسفند 1398 زمان : 17:43

    استخراج ابری بیت کوین به معنی واگذار کردن انجام تراکنش ها به شرکت های واسط است. این شرکت ها می توانند با اجاره دادن دستگاه های خود به شما عملیات ماینینگ ارزهای دیجیتال و بیت کوین را انجام دهند. استخراج ابری بیت کوین می تواند بی دردسر شما را به درآمد برساند اما این روش دارای مزایا و معایبی است که به آن خواهیم پرداخت.

    استخراج ابری بیت کوین

    استخراج ابری بیت کوین چیست؟

    استخراج ابری بیت کوین (Cloud Mining) چیست؟ بدون سخت افزار ماین کنید. استخراج ابری بیت کوین چیست و چگونه می تواند شما را به درآمد برساند؟ در حالت عادی اگر بخواهید اقدام به استخراج ارزهای دیجیتال مانند بیت کوین کنید باید از چند روش اقدام کنید. روش های مانند استفاده از کارت گرافیک , مرورگر های مخصوص استخراج , خرید دستگاه ماینر و … اما امروزه شرکت هایی وجود دارند که در نقش واسط عمل می کنند و شما می توانید با پرداخت هزینه برای مدت معین و تعیین قدرت استخراج اقدام به ماینینگ بیت کوین کنید. این شرکت ها دستگاه های زیادی در اختیار دارند و با اجاره دادن آن ها به شما هم برای شما و هم برای خود کسب درآمد می کنند. هر چه توان دستگاه بیشتر باشد شما باید هزینه بیشتری برای آن پرداخت کنید و در نتیجه سود بیشتری هم عاید شما می شود.

    استخراج ابری رایگان | چگونه می توان به شرکت های واسط اعتماد کرد؟

    زمانی که صحبت از پرداخت هزینه و سر مایه گذاری می شود به دنبال آن ریسک پذیری و ریسک گریزی افراد به میان می آید. شما برای استفاده از خدمات استخراج ابری شرکت ها باید هزینه پرداخت کنید و اشتراک بخرید. اما ریسک این مساله در چیست؟ مهم ترین موضوعی که باید در نظر بگیرید میزان اعتبار و قدمت سایت مورد نظر است. سایت هایی که در این زمینه از اعتبار بیشتری برخوردار هستند و بازخوردهای خوبی داشته اند گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری محسوب می شوند. در غیر این صورت اگر بخواهید به هر شرکت نو ظهوری اعتماد کنید ممکن است نتیجه آن از دست رفتن سرمایه , زمان و اعتمادتان باشد.

    کلود ماینینگ چیست

    استخراج ابری بیت کوین در ایران

    در ایران نیز شرکت های مختلفی وجود دارند که اقدام به استخراج ابری بیت کوین می کنند. اما مواردی که در بالا گفته شد در انتخاب این شرکت ها دخیل هستند زیرا اگر انتخابی نامناسب داشته باشید ممکن به جای سود ماهانه پشیمانی عاید شما شود. می توانید به جای استفاده از شرکت های داخلی به دنبال ثبت نام و سرمایه گذاری در شرکت های استخراج ابری خارجی باشید. فقط کافیست کمی به زبان انگلیسی مسلط باشید !

    شرکت های کمی در ایران وجود دارند که در زمینه استخراج ابری خوش نام هستند .

    مزایا و معایب استخراج ابری بیت کوین

    در این بخش به ترتیب به مزایا و معایب استخراج ابری درباره بیت کوین اشاره می کنیم تا بعد از خواندن آن تصمیم بگیرید که از این روش برای کسب درآمد ستفاده کنید یا خیر !

    مزایای استخراج ابری بیت کوین

    کسب درآمد در سکوت !

    اگر خودتان اقدام به تهیه ماینر و سخت افزارهای استخراج بیت کوین کنید مطمئنا سر و صدای زیادی در اطراف شما ایجاد می شود. زیرا ماینرها به خودی خود بعد از مدتی داغ می شوند و شما باید از دستگاه و فن های خنک کننده برای کاهش دمای آن ها استفاده کنید. این مساله می تواند موجب تولید صدای نابهنجار شود. مگر اینکه ماینر را در محیطی خارج از محیط زندگی خود قرار دهید.

    عدم پرداخت هزینه بالای برق

    زمانی که بخواهید با استفاده از سخت افزار بیت کوین را استخراج کنید مصرف برق به شدت افزایش پیدا می کند. این مساله به دلیل مصرف بالای برق توسط ماینرها و همچنین دستگاه های خنک کننده است که در پایان ماه شما را مجبور به پرداخت نیمی از سودتان برای قبض برق خواهید کرد.

    کاهش ریسک سرمایه گذاری

    سرمایه گذاری در شرکت های ابری نسبت به خرید تجهیزات و ماینرها کمتر است. به طور مثال شما با 2 میلیون تومان می توانید یک پلن خوب با اشتراک یکساله را تهیه کنید که سود مناسبی را در ماه در اختیار شما قرار می دهد و هر زمان که نخواستید استخراج بیت کوین را ادامه دهید پلن خود را شارژ نمی کنید. اما این مساله در خصوص خرید تجهیزات فرق می کند. زیرا شما چندین میلیون تومان صرف خرید سخت افزار می کنید و از طرفی هزینه برق و باقی ریسک ها را می پذیرید و هر زمان که نخواستید ماینینگ را ادامه دهید مجبور به کنار گذاشتن سرمایه و یا فروش دستگاه ها خواهید شد. به عبارتی ” هزینه انباشت ” خواهید داشت

    عدم هزینه تعمیر و نگهداری سخت افزار

    هر سخت افزار و تجهیزاتی به مرور زمان دچار استهلاک می شود .دستگاه های استخراج بیت کوین نیز از این قاعده مستثنی نیستند و بعد از گذشت مدت زمانی مجبور به صرف هزینه هایی برای تعمیر و نگهداری آن خواهید که این مساله می تواند شما را مجاب به استفاده از خدمات استخراج ابری بیت کوین کند .

    آشنایی با الگوریتم جدید اینستاگرام
    بازدید : 776
    شنبه 17 اسفند 1398 زمان : 17:42

    بهترین سایت ‌های تولید محتوای ایرانی و خارجی را برای شما در این مقاله معرفی کردیم ، تا شما برای تولید محتوای سایت خود از بهترین ها استفاده کنید ، وقتی مهم ترین عامل موفقیت یک سایت از نگاه گوگل محتواست شما هم باید بهترین باشید.

    بهترین سایت های تولید محتوا داخلی و خارجی , 6 سایت تاپ تولید محتوا در سال 2020. تولید محتوای خوب و با کیفیت یکی از مهم‌ترین عواملی است که باعث می‌شود که رتبه‌ی وب سایت شما در گوگل افزایش چشمگیری داشته باشد. این موضوع سبب شده است که بسیاری از مدیران وب سایت‌ها از محتوای با کیفیت تولید شده، توسط تولیدکنندگان حرفه‌ای محتوا، در وب‌سایت خود استفاده کنند و به همین منظور به دنبال سایت های تولید محتوا هستند تا در این زمینه آن‌ها را یاری کنند‌. اگر شما نیز به دنبال یافتن بهترین سایت های تولید محتوا هستید در این مقاله با ما همراه باشید زیرا در ادامه تصمیم داریم شما را با بهترین سایت های تولید محتوا آشنا کنیم.

    تولید محتوا چیست؟

    تولید هرگونه محتوا از قبیل متن، فیلم، عکس، پادکست و … را تولید محتوا گویند. افرادی را که این محتوا را تولید می‌کنند، تولیدکننده‌ی محتوا گویند. همه‌ی وب سایت‌ها برای اینکه بتوانند در رتبه‌های برتر گوگل قرار بگیرند و آمار بازدیدکنندگانشان افزایش یابد، با هم رقابت شدیدی دارند. کسانی می‌توانند در این رقابت پیروز باشند که اصول مهمی را رعایت کنند تا از دیدگاه الگوریتم‌های گوگل به عنوان یکی از وب سایت‌های برتر شناسایی شوند.

    یکی از مهمترین کارهایی که می‌تواند باعث رشد وب سایت شما شود، تولید محتوای با کیفیت بر اساس اصول سئو است. یک طراح وب سایت الزاما یک تولید کننده‌ی ماهر محتوا نیست و مسلما برای رشد وب سایت خود نیاز به تولیدکنندگان محتوا دارد. در ادامه بهترین سایت های تولید محتوا را معرفی خواهیم کرد. این سایت های تولید محتوا می‌توانند به شما در این زمینه کمک کنند.

    بهترین سایت ‌های تولید محتوا

    در سال‌های اخیر در کسب و کارهای اینترنتی، تمرکز بر بازاریابی محتوا روز به روز شدت بیشتری پیدا کرده‌ است. این موضوع سبب شده است که صنعت تولید محتوا نسبت به گذشته به صورت حرفه‌ای‌تر و تخصصی‌تر پیگیری شود. این موضوع سبب شده است که سایت ‌های تولید محتوا بوجود بیایند که به سایر وب سایت‌های خدمات مختلفی در این زمینه ارائه کنند. در این بخش شما را با بهترین سایت های تولید محتوا در ایران و بهترین سایت های خارجی برای تولید محتوا، معرفی خواهیم کرد.

    بهترین سایت ‌های تولید محتوا در ایران

    در حال حاضر سایت های تولید محتوا بسیاری وجود دارد؛ اما پیدا کردن یک وب سایت معتبر در این حوزه اهمیت بسیاری زیادی دارد چون برخی از وب سایت‌های تولید محتوا، محتوای کپی در اختیار شما قرار می‌دهند و به جای اینکه شما بتوانید در رتبه‌های بالای گوگل قرار بگیرید، از طرف گوگل جریمه می‌شوید و سایت شما با مشکل مواجه خواهد شد. اگر صاحب یک کسب و کار تا انتهای این مقاله با ما باشید تا شما با برخی از بهترین سایت های تولید محتوا آشنا کنیم.

    در ادامه ده تا از بهترین سایت های تولید محتوا آورده شده است، اما توجه داشته باشید که این وب سایت‌ها به ترتیب اهمیت یا رتبه دسته‌بندی نشده‌اند.

    سایت ایران محتوا https://ircontent.com

    یکی دیگر از بهترین سایت های تولید محتوا در ایران، سایت ایران محتوا است. از جمله اهداف مهم این وب سایت این است که برای استارت آپ‌ها و وب‌ سایت‌ها، محتوای با کیفیت و ارزشمند تولید کنند.
    از جمله خدمات این وب سایت می‌توان به نکات زیر اشاره کرد:
    • تولید محتوای جامع
    • تولید محتوای بازسازی شده
    • تولید محتوای ترجمه شده
    • تولید محتوای برای شبکه‌های اجتماعی
    • تنظیم تقویم محتوا
    • ویراستاری متن

    سایت رایا مارکتینگ https://rayamarketing.com

    یکی از سایت‌های تولید محتوا در ایران، سایت رایا مارکتینگ است که با بیش از 7000 نویسنده سئو کار، 9000 گرافیست و موشن کار، 11000 تایپیست محتوا گذار و 1200 برنامه نویس تحت وب و موبایل به دنبال ارائه‌ی خدمات با کیفیت به صاحبان کسب و کار و کمک به ارتقای کسب درآمد اینترنتی آن‌ها است.

    • تولید محتوا متنی
    • تولید پادکست
    • طراحی موشن گرافیک
    • رپورتاژ آگهی
    • دیتا اینتری
    • تبلیغ در گوگل ادرودز
    • طراحی بنر ثابت و متحرک
    • طراحی لوگو
    • تبلیغ در شبکه های اجتماعی


    سایت سایتی نو https://siteeno.com

    سایتی نو یکی از بهترین سایت های تولید محتوا است. این وب سایت از زیرمجموعه‌های ایده پردازان است. هدف آن ارائه‌ی خدمات مختلف در زمینه وب با بهره‌ گیری از متخصصین زبده، می‌باشد. برخی از خدمات این مجموعه شامل موارد زیر است:

    • سفارشی سازی سایت و محتوا دهی
    • سامانه پیام کوتاه
    • پشتیبانی سایت وردپرسی
    • طراحی وب سایت

    سایت فرا محتوا https://faramohtava.com

    یکی از سایت های تولید محتوا، سایت فرا محتوا است. این وب سایت به طور تخصصی در زمینه‌ی بازاریابی محتوا فعالیت می‌کند. در این مجموعه امکان مدیریت فرآیند بازاریابی محتوا از تدوین استراتژی تا تولید، بهینه‌سازی کانال‌های انتشار و حسابرسی محتوا فراهم شده است. این وب سایت در زمینه‌های زیر خدمات خود را ارائه می‌دهد:

    • تولید محتوای متنی/ تصویری/ صوتی
    • خدمات استراژی محتوا ( شخصیت برند، پرسونای مخاطب و نقشه راه محتوا)

    سایت کپیفای https://copify.ir

    کپیفای هم یکی از بهترین سایت های تولید محتوا است. هدف این مجموعه این است که با بهره گیری از متخصصان در هر حوزه‌، محتوای با کیفیتی در آن حوزه ایجاد کنند.

    • تولید محتوا
    • فروش کتاب
    • طراحی وب سایت
    • سئو وب سایت
    • رپورتاژ اگهی
    • فروش آیتم‌های دیجیتال (نرم‌افزار، ویدئو، قالب، صوت و…)

    بهترین سایت های تولید محتوا

    استخراج ابری بیت کوین و نحوه کسب درآمد
    بازدید : 1125
    دوشنبه 12 اسفند 1398 زمان : 16:57

    چگونه می‌توانید بفهمید که هیچ المانی در لندینگ پیج شما، باعث کم شدن نرخ کلیک و از دست دادن مخاطبین نمی‌شود؟ پایین بودن نرخ کلیک در کمپین‌ها هزینه‌های کسب‌وکار را بالا می‌برد. در این اینفوگرافیک، درباره تست A/B، بهترین راهکار برای بهینه‌سازی سایت و لندینگ‌پیج، توضیح می‌دهیم و ضمن مثال های عینی تست آ ب در ایمیل مارکتینگ و شبکه تبلیغاتی مدیااد راهکارهایی برای استفاده اصولی از تست A/B ارائه می‌دهیم.

    آزمایش یا تست A/B چیست؟

    تست آ ب

    شاید بتوان گفت که دیجیتال مارکتینگ بدون داده معنایی ندارد و شما بعنوان یک دیجیتال مارکتر با تحلیل داده متوجه می‌شوید که کاربران به چه چیزی بیشتر علاقه دارند تا روی آن موضوع تمرکز کنید.

    همان طور که از اسم تست A/B پیداست درواقع تست «A» و «B» یعنی قصد تست بین دو گزینه، دو لندینگ پیج، بین دو متن یا بین دو دکمه و یا بین دو رنگ داریم و میخواهیم بررسی کنیم که کدام یک از آن‌ها بهتر عملکرد داشته است.

    تست A/B در وب‌سایت

    با تست A/B ( یا split testing) می توان دو نسخه متفاوت از یک صفحه وبسایت را با هم مقایسه و عملکرد صفحات را اندازه‌گیری کرد.

    در تست A/B دو صفحه از سایت با اختلاف‌های مشخص به بازدیدکنندگان یکسان در زمان یکسان نمایش داده می‌شود. دو صفحه ازسایت (با نام‌های A و B) با اختلاف‌های ظاهری به بازدیدکنندگان یکسان در زمان یکسان نمایش می‌دهیم، صفحه‌ای که نرخ تبدیل به مشتری یا conversion rate بالاتری داشته باشد، برنده است.

    کاربرد و مزایای تست A/B

    با فعالیت تست A/B ما مخاطبان‌مان را بیشتر می‌شناسیم و امکان افزایش time on page و در مجموع افزایش time on site وجود دارد. طبعا کاربر حس بهتری داشته و احتمال فروش مسلماً افزایش می‌یابد.

    در واقع سفر مشتری که شما برای مخاطبان‌ تان ترسیم کردید بهینه تر خواهد شد. این نکته را هم در نظر داشته باشید که تست A/B شامل صرف زمان بیشتری است و درواقع باید یک زمانی بگذرد تا شما دیتایی از کاربران داشته باشید و در لحظه نمی‌توانید متوجه شوید که کاربران شما دقیقاً چه چیزی می‌خواهند.

    مثالی از تست A/B در ایمیل مارکتینگ

    تست ab در ایمیل

    اگر شما قصد ایمیل مارکتینگ داشته باشید، ممکن است بین چند موضوع ایمیل دچار مشکل شده باشید.درواقع شما چند موضوع در نظر دارید و می خواهید بین آن‌ها یک کدام را انتخاب کنید و از بین چند موضوع دو تا را انتخاب کرده و بین دو موضوع تست A/B یا تست آ ب می‌گیرید.

    برای مثال می خواهید به ۵۰۰ نفر ایمیل بزنید و باید بدانید که با انتخاب کدام موضوع می‌توانید بیشترین نرخ باز شدن (Open Rate) ایمیل را داشته باشید. تست A/B را بین ۲۰ درصد از تعدادی که مد نظر دارید انجام دهید، به این صورت که از بین ۵۰۰ نفر باید در نظر گرفته و برای این ۱۰۰ نفر به ۵۰ نفر موضوع «A» و به ۵۰ نفر موضوع «B» را ارسال کنید. توجه داشته باشید که شما باید از یک ایمیل به کاربرانتان پیام ارسال کنید. بعد از ارسال پیام به ۱۰۰ نفر بررسی می‌کنیم که کدام یک از دو گروه بیشتر بازدید داشته اند. و بعد از دو الی سه ساعت بعد بررسی کرده و به این نتیجه می رسید که به ۵۰ نفر که ایمیل را زده بودید، بازدید بیشتری داشته است. فرض را بر این قرار می دهیم که تست A برنده شده و به ۴۰۰ نفر دیگر از نفرات انتخابی ایمیل A ارسال می کنیم.و درواقع ایمیل B نرخ باز شدن کمتری داشته پس دیگر از آن استفاده نمی کنیم.

    این مثال یک مثال ساده از آب تست در ایمیل مارکتینگ بود، تست A/B بسیار کاربردی است و درواقع شما می‌توانید از کاربر بیشتر بدانید و هم اینکه کمپین بهتری داشته باشید.

    در کالج تپسل بخوانید! محتوای ویروسی و نکات کلیدی در تولید آن

    مثال تست A/B در شبکه تبلیغاتی

    کار جذابی که در شبکه های تبلیغاتی انجام می‌شود هم این تست A/B است که انجام می‌شود.برای مثال در کمپین‌های تبلیغات همسان مدیااد تست A/B صورت میگیرد تا رفتار کاربران نسبت به محتوای تبلیغاتی بررسی شود.

    تبلیغات آنلاین در وبسایت‌های ایرانی

    اگر قصد تبلیغ کسب‌وکار خود در سراسر وبسایت های ایرانی را دارید، شبکه تبلیغات دیجیتال مدیا اد به شما کمک می‌کند تا ترافیک باکیفیتی از متنوع ترین وبسایت ها را تجربه کنید.

    برای این کار دو موضوع را برای محتوای تبلیغ همسان خود در نظر گرفته برای مثال متن دو تبلیغ همسان را یکسان در نظر میگیریم ولی تصویر هر دو را تغیر می‌دهیم. این تبلیغ به طور همزمان در کنارهم در وب سایتهای مختلف منتشر شده و بعد از چند ساعت متوجه می شوید که کدام یک کلیک بیشتری خورده است.

    در مثال زیر دو متن همسان با تصاویر متفاوت برای یک کمپین آموزش پیانو در پلتفرم تبلیغات همسان مدیااد داشتیم که تصویر سمت راست ۳۸ درصد کلیک بیشتری نسبت به تصویر سمت چپ داشته است.

    تست ab

    در لندینگ پیج هم همینطور یعنی اگر شما بخواهید یک لندینگ پیج انتخاب کنید مثلاً اگر روی دکمه ها شک دارید که آیا دکمه آبی باشد بهتر است یا قرمز، برای این کار می‌توانید از تست A/B بگیرید. برای یک سری از کاربرها لندینگ a و برای یک سری دیگر از کاربرها لندینگ b را ارسال می‌کنید و بعد از مدت بررسی می بینید که چند نفر روی دکمه آبی و چندنفر روی دکمه قرمز کلیک کرده اند به همین راحتی رنگ دکمه خود را انتخاب می‌کنید.درواقع به همین راحتی کار خود را به جلو ببرید!

    تبلیغ در فضای وب‌سایت‌های معتبر ایرانی در مدیااد

    مدیااد، به شما کمک می‌کند تا کمپین‌های تبلیغاتی کسب‌وکار خود را در معتبرترین وب‌سایت‌های ایرانی اجرا کنید و برند خود را در مقابل چشم مخاطبان هدفتان قرار دهید.

    معرفی ابزار گوگل برای تست A/B

    گوگل اپتیمایز

    با کمک ابزار گوگل اپتیمایز (google optimize) شما می‌توانید روی یک لندینگ پیج این تست را انجام دهید.این ابزار به شما می‌گوید که چگونه می‌توانید لندینگ پیج خود را بهینه کنید و شما روی دکمه های مختلف آب تست می گیرید و به یک سری از مخاطبانی که به سایت شما می آید رنگ آبی و به سری دیگر رنگ قرمز را نشان می دهد و کار کردن با این ابزار بسیار ساده است چون نیاز به کدزنی ندارید و به شما این امکان را می‌دهد که لندینگ خود را به‌راحتی بهینه کنید و کمپین بهتری داشته باشید.

    مثالی از تست A/B در لندینگ پیج

    فرض کنید سه نسخه از یک لندینگ‌پیج را برای تست A/B طراحی می‌کنیم و در شرایطی مشابه کمپین را راه‌اندازی می‌کنیم. نتایج زیر به دست می آید.

    ۲۵% نرخ تبدیل

    ۳۲% نرخ تبدیل

    ۱۹% نرخ تبدیل

    در کالج تپسل بخوانید! چگونه یک دیجیتال مارکتر موفق شویم؟

    لندینگ‌پیج دوم از همه بهینه‌تر است و برنده تست است. در نتیجه از لندینگ‌پیج دوم در راه‌اندازی کمپین اصلی استفاده می‌کنیم. از تست A/B برای ارزیابی صفحه‌های وبسایت هم استفاده می‌شود. مخصوصا صفحه‌هایی که در آنها conversion رخ می‌دهد.

    تست A/B مفهوم ساده ای دارد ولی آزمایش کردن آن می‌تواند کمی زمانبر باشد اما بسیار اثربخش بوده و می‌تواند کاربردی باشد.

    اینفوگرافیک تست A/B برای بهینه سازی سایت

    این اینفوگرافیک را وجیهه جمشیدی عزیز ترجمه و گردآوری کردند.

    اینفوگرافیک تست A/B

    اگر قادر به مشاهده تصویر نیستید، در ادامه مطلب می‌توانید متن اینفوگرافیک را بخوانید:

    راهکارهای تست A/B برای بهینه سازی وبسایت

    آزمون چندمتغیره

    آزمون چندمتغیره امکان تست چند متغیر را به صورت همزمان فراهم می‌کند. با تست چندمتغیره می‌توانید عملکرد قسمت‌های مختلف سایت را بررسی کنید و ترکیب با بهترین نتیجه را استفاده کنید.

    چرا باید از تست A/B استفاده کنیم؟

    در بررسی ۵۰۰ شرکت تنها ۱۷% از آن‌ها از تست A/B استفاده می‌کنند. تست A/B کمک می‌کند که از بین مراجعه‌کنندگان به سایت، بیشترین مشتریان و مخاطبین را جذب کنید.

    تاثیر استفاده از تست A/B در صنعت

    مدیا

    بازدید از صفحه: ۲۹%

    تعامل مخاطبین: ۱۴%

    تجارت الکترونیک

    تعامل خریدار: ۱۳%

    درآمد: ۲۱%

    سرویس SAAS

    بازدید از صفحه: ۲۹%

    تعامل مشتریان: ۱۷%

    تست و بهینه‌سازی مداوم بر خروجی‌های کسب‌وکار موثر است و باعث افزایش آن‌ می‌شود.

    درآمد

    ثبت‌نام

    دانلودها

    محتوای تولیدشده کاربران

    کمک مالی

    ۱۵ مرحله برای تست موفق کمپین

    برای تست‌ها برنامه مشخص داشته باشید.

    شاخص قابل اندازه‌گیری برای نرخ تبدیل‌ها تعریف کنید.

    صفحه‌های وبسایت را بر اساس پتانسیل رشد و اهمیت اولویت‌بندی کنید.

    المان‌های مورد بررسی در تست را مشخص کنید.

    برای هر المان، حالت‌های مختلف را مشخص کنید.

    با بررسی المان‌ها بین تست چندمتغیره و تک‌متغیره انتخاب کنید.

    ترافیک و نرخ تبدیل وبسایت را قبل از تست اندازه‌گیری کنید.

    شاخص‌های کلیدی عملکرد (KPIs) را مشخص کنید.

    هدف خود را برای شاخص‌ها تعیین کنید.

    تعداد سناریوهای تست را مشخص کنید.

    زمان مناسب برای راه‌اندازی تست را تعیین کنید.

    سناریوهای مختلف تست را اجرا کنید.

    نتایج را اندازه‌گیری کنید.

    براساس اطلاعات به‌دست‌آمده سایت را آپدیت کنید.

    تست‌هایی برای بررسی تصمیم‌های گرفته‌شده انجام دهید.

    المان‌های مهم صفحه وبسایت برای تست A/B

    عنوان صفحه

    دکمه CTA

    تصاویر

    جایگاه‌یابی منحصربه‌فرد برای فروش

    کپی‌رایتینگ

    فونت و شکل نوشته‌ها

    اندازه فرم

    رنگ

    ۱۲ اشتباه متداول در تست A/B که باید از آنها دوری کنید.

    برنامه‌ریزی نادرست یا نداشتن برنامه مشخص در تست‌های متوالی

    ترافیک پایین صفحات وبسایت در تست A/B

    بررسی چندین المان در یک تست

    نادیده گرفتن معیارهای دیگر در نتیجه تست‌ها

    عدم ثبت و ذخیره تست‌های موفق انجام شده

    انتخاب نادرست KPI و اهداف برای صفحات وبسایت

    انجام تست در تعداد دفعات بسیار زیاد

    انجام تست با متغیرهای کوچک و نادیده‌گرفتن متغیرهای بزرگتر و موثرتر

    عدم اندازه‌گیری کلی قیف بازاریابی در انجام تست‍‌

    عدم تست صفحه سایت بعد از تصمیم‌گیری

    در نظرگرفتن نکاتی که در صفحه سایت قابل پیاده‌سازی نیست

    تست نکات کم‌اهمیتی که قابل کمی‌سازی نیست

    مهلت مجدد ثبت نام کارشناسی ارشد 1400
    برچسب ها تست A/B ,
    بازدید : 1348
    دوشنبه 12 اسفند 1398 زمان : 16:56

    از گذشته تبلیغ کردن به معنای رساندن پیام یک برند (کالا یا خدمات) از طریق یک کانال مشخص به مصرف‌کننده بوده است. امروزه با رشد فضای مجازی و دیجیتال، اینترنت، موبایل و دستگاه‌های هوشمند، رساندن پیام برند به مصرف‌کننده می‌تواند از طریق کانال فضای آنلاین و با تکنولوژی تبلیغات انجام شود. با توجه به ‌مراجعه فراوان و روزافزون کاربر به فضای آنلاین، اپلیکیشن‌های موبایل، وبسایت‌ها و … تبلیغات آنلاین تبدیل به یک کانال جذاب، پرمخاطب، تعاملی و در عین حال کاربردی شده است. در این کانال آنلاین در نهایت رسانه‌ی نمایش‌دهنده‌ی تبلیغ (اپلیکیشن، وبسایت و …) از نمایش تبلیغ برند «کسب درآمد» می‌کند، برند به مخاطبان و کاربران آنلاین «پیام و تبلیغات خود را می‌رساند»، و هر دو از این تعامل بُرد-بُرد به هدف خود رسیده و خوشحال خواهند بود.

    بازیگرهای تبلیغات دیجیتال

    با توجه به تحلیل رفتاری که شبکه تپسل و مدیااد بر اساس رفتار کاربران خود داشته است، در ایران کاربران موبایل روزانه نزدیک به ۴ ساعت در اپلیکیشن‌های موبایل و بازی‌ها زمان صرف می‌کنند. این مهم حاکی از اهمیت و در عین حال جذابیت فضای تبلیغات آنلاین و موبایل شده است.

    بازیگران اصلی تبلیغات دیجیتال

    هر تبلیغ دیجیتال دو بازیگر اصلی دارد، اول رسانه‌ی منتشرکننده تبلیغ که می‌تواند یک اپلیکیشن موبایل یا یک وبسایت باشد و دوم تبلیغ‌دهنده که می‌تواند یک برندِ دارای خدمات یا کالا باشد که در صدد افزایش مشتریان خود است. در ادامه هر این دو رُکن اساسی را بررسی می‌کنیم؛

    رسانه دیجیتال (ناشر تبلیغات) – Publisher/Media

    هر رسانه در فضای دیجیتال راه‌های گوناگونی برای درآمدزایی دارد که به طور کلی به چهار دسته تقسیم می‌شود:

    ۱- فروش محصول (Premium)

    این مدل برای اپلیکیشن‌ها و بازی‌های موبایلی استفاده می‌شود و صاحب کسب و کار محصول خود را با قیمتی مشخص در اپ‌استورها عرضه می‌کند. در نتیجه کاربر در صورت خواست خود اپلیکیشن را خریداری کرده و محل درآمد صاحب اپ می‌شود.

    ۲- پرداخت درون‌برنامه‌ای (In-App-Purchase(Freemium

    این مدل نیز بسیار برای اپلیکیشن‌ها و بازی‌های موبایلی مرسوم و کاربردی بوده و در تمامی اپ‌استورهای دنیا از جمله اپ‌استور و گوگل‌پلی، استفاده می‌شود. اپلیکیشن به صورت رایگان عرضه می‌شود و کاربران آن را بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای دانلود و استفاده می‌کنند. مدل درآمدزایی اینگونه خواهد بود که امکانات ویژه‌ای درون اپلیکیشن برای کاربر در نظر گرفته می‌شود و در صورت خواست کاربر بابت فعال‌سازی آنها پول پرداخت می‌کند.

    به عنوان نمونه در بازی‌های موبایلی، کاربر در صورتی که می‌خواهد در بازی سکه خریداری کند یا اقلامی مانند شمشیر و زره خریداری کند، می‌تواند از فروشگاه داخل بازی پول پرداخت کرده و صاحب آنها شود.

    ۳- تبلیغات (Ad)

    یکی از اصلی‌ترین راه‌های درآمدزایی در اپلیکیشن‌ها، وبسایت‌ها و تمامی رسانه‌های دیجیتال، نمایش تبلیغات است. کسب درآمد تبلیغاتی از اپلیکیشن به روش‌های مختلفی امکان‌پذیر است و می‌تواند به صورتی طراحی شود که نه تنها کاربر از دیدن آنها اذیت نشود، بلکه حتی کاربر با علاقه و تمایل خود به مشاهده تبلیغات بپردازد.

    امروزه یکی از راه‌های اصلی کسب درآمد رسانه‌ها، تبلیغات می‌باشد و بسیاری از اپلیکیشن‌های موبایل از هر دو مدل IAP و Ad توأم با یکدیگر استفاده می‌کنند.

    ۴- پرداخت اشتراکی (Subscription)

    این مدل برای اپلیکیشن‌ها و بازی‌های موبایلی استفاده می‌شود و به این صورت است که کاربر اپلیکیشن را به صورت رایگان دانلود می‌کند و برای استفاده از امکان ویژه و فروشگاه آن ماهیانه مبلغی را پرداخت می‌نماید. این مبلغ می‌تواند به صورت خودکار از حساب وی که با اختیار وی به درگاه اپلیکیشن متصل شده است صورت گیرد.

    با توجه به تمامی راه‌های درآمدزایی می‌توان نتیجه گرفت که تبلیغات عنصر مهمی در ایجاد جریان درآمدزایی رسانه‌ها می‌باشد. برای این کار رسانه‌ها به شبکه‌های تبلیغاتی دیجیتال متصل می‌شوند و ظرفیت تبلیغاتی خود را از طریق آنها پُر می‌کنند. در نتیجه انتخاب و اتصال یک شبکه تبلیغاتی دیجیتال موضوع بسیار مهمی برای آنها خواهد بود و به نکات زیر توجه می‌کنند:

    ۱- ثبات و قابل اطمینان بودن بخش فنی شبکه تبلیغاتی

    ۲- درصد وجود تبلیغ بالا (Fill-Rate)

    ۳- بیشترین درآمدزایی ممکن

    ۴- کاربرپسند بودن محتوای تبلیغاتی

    در نهایت رسانه دوست دارد از طریق شبکه تبلیغاتی دیجیتال، بیشترین درآمد ممکن و متناسب با رسانه خود را کسب کند!

    تبلیغ‌دهنده

    تبلیغ‌دهندگان می‌توانند اهداف مختلفی همچون افزایش آگاهی از برند، تولید مشتری و افزایش فروش و یا کاهش ریزش مشتری را داشته باشند و برای رسیدن به این اهداف استفاده از شبکه تبلیغات دیجیتال کاربردی خواهد بود.

    یکی از مزیت‌های اصلی تبلیغات دیجیتال نسبت به تبلیغات آفلاین، قابلیت هدف‌گیری مخاطب است. برندها می‌خواهند دقیقا مخاطب مورد نظر خود را جذب کنند. این موضوع به ایشان در کاهش هزینه‌ها کمک می‌کند و بازدهی کمپین تبلیغاتی را افزایش می‌دهد. بنابراین در طراحی یک کمپین تبلیغاتی فاکتورهای مهمی همچون محدوده سنی، جغرافیایی یا جنسیتی خاص را مدنظر قرار می‌دهند.

    قابلیت اندازه‌گیری یکی دیگر از مزیت‌های شبکه تبلیغات دیجیتال نسبت به تبلیغات آفلاین است. اندازه‌گیری دقیق بخش‌های مختلف کمپین، امکان بهینه‌سازی هرچه بیشتر را فراهم می‌کند و تحلیل دقیق آمار و اطلاعات کمپین، نرخ بازگشت سرمایه را به حداکثر می‌رساند.

    دغدغه دیگر تبلیغ‌دهنده‌ها، جلوگیری از تقلب‌های نصب اپلیکیشن است. تقلب در نصب اپلیکیشن در دنیا بازاری معادل ۳-۴ میلیارد دلار در سال دارد و هزینه‌های هنگفتی در این بخش به تاراج می‌رود. استفاده از ابزارهای اتریبیوشن و آنالیتیکس موبایل برای جلوگیری از این اتفاق ضروری به نظر می‌رسد.

    تبلیغات آنلاین در وبسایت‌های ایرانی

    اگر قصد تبلیغ کسب‌وکار خود در سراسر وبسایت های ایرانی را دارید، شبکه تبلیغات دیجیتال مدیا اد به شما کمک می‌کند تا ترافیک باکیفیتی از متنوع ترین وبسایت ها را تجربه کنید.

    شبکه تبلیغاتی دیجیتال و تکنولوژی تبلیغات

    بستر اتصال تبلیغ‌دهنده به رسانه‌ها شبکه تبلیغاتی دیجیتال است. تمام هدف یک شبکه تبلیغاتی این است که مناسب‌ترین تبلیغ، از طریق مناسب‌ترین رسانه به مناسب‌ترین مخاطب نمایش داده شود. این اتفاق چگونه انجام می‌گیرد؟

    dsp vs ssp

    Supply Side Platform و Demand Side Platform

    در تکنولوژی تبلیغات دیجیتال برای اینکه رسانه از برنده بودن خود اطمینان داشته باشد، باید (Supply Side Platform (SSP در سمت رسانه وجود داشته باشد. رسانه‌ها با اتصال به SSP به دنبال پُر کردن فضاهای تبلیغاتی خود هستند و SSP ها سعی می‌کنند بیشترین درآمد ممکن با نرخ نمایش بالای تبلیغات را برای وی فراهم کنند و به طیف وسیعی از تبلیغ‌دهندگان متصل شوند.

    در سمت برند نیز، نیاز به پلتفرمی به نام (Demand Side Platform (DSP وجود دارد تا بتواند اهداف و خواسته‌های تبلیغ‌دهنده را برآورده کند. DSP به مارکترها کمک می‌کند تا در بین ناشران پر تعداد، بهترین تبلیغ ممکن را با توجه به ویژگی‌های دموگرافیک، مکان، اکشن و دیگر خصوصیات مخاطب هدف برگزیند.

    Data Management Platform

    Data Management Platform یک پلتفرم فنی است که شبکه‌های تبلیغاتی دیجیتال با استفاده از آن می‌توانند به هدف “نمایش تبلیغ مناسب به مخاطب مناسب از طریق رسانه مناسب” برسند؛ وقتی در یک اپلیکیشن یک تبلیغ به مخاطب نمایش داده می‌شود، SSP مشخصاتی مانند موقعیت مکانی کاربر، مدل گوشی کاربر، اُپراتور کاربر، اپلیکیشن کاربر، و … را برای DMP ارسال می‌کند و به کاربر یک id خاص اختصاص داده می‌شود. از این به بعد هر بار که کاربر رفتاری در اپلیکیشن‌ها انجام دهد (مشاهده تبلیغ، کلیک یا …) این رفتار در DMP به رفتارهای گذشته وی اضافه می‌گردد.

    از طرفی این تبلیغ خاص دارای محتوا و هدفی خاص می‌باشد که از طریق DSP ارسال شده است، در نتیجه مشخصات تبلیغ و اتفاقی که پس از نمایش تبلیغ به کاربر رخ می‌دهد، از طریق DSP به DMP منتقل می‌شود و به رفتار کاربر اضافه می‌گردد.

    تمامی این اطلاعات رفتاری که در DMP جمع‌آوری و ذخیره می‌شوند می‌توانند در راستای تحلیل بهتر رفتار مخاطب و هدف‌مندسازی نمایش تبلیغ کمک کنند و نتیجه بهتری را برای تبلیغ‌دهنده حاصل کرد. الگوریتم‌های هوش مصنوعی در این مسیر به کمک شبکه‌های تبلیغاتی دیجیتال و تکنولوژی تبلیغات آمده‌اند و تحلیل رفتاری داده‌های جمع‌آوری شده شبکه تبلیغاتی را بهینه و بهینه‌تر می‌کند.

    Exchange

    آیا یک SSP می‌تواند به چندین DSP متصل شود؟ بله.

    از آنجایی که دو خواسته مهم رسانه آن است که درآمد بالا به همراه نمایش بالای تبلیغ داشته باشد، SSPها باید بتوانند تنوع و تعدد تبلیغاتی بسیار بالایی داشته باشند. این کار با اتصال به چندین DSP امکان‌پذیر است.

    آیا یک DSP می‌تواند به چندین SSP متصل شود؟ بله.

    تبلیغ‌دهنده دوست دارد رسانه‌های متنوع و ژانرهای متنوعی داشته باشد. بدیهتا علاقه‌مند است که در فضاهای مختلف تبلیغاتی حضور داشته باشد چراکه ممکن است قیمت بهینه‌تری را تجربه کند! علاوه بر این، یک DSP برای آنکه سبد خدمت خود به تبلیغ‌دهنده را تکمیل کند، به SSPهای مختلفی که ممکن است هر کدام ظرفیت‌ها و کیفیت‌های مختلفی داشته باشند، متصل می‌شود. به عنوان مثال یک SSP تمرکز بر روی سایت‌ها دارد، یک SSP فقط بازی‌های متنوع دارد و یک SSP دیگر فقط اپلیکیشن‌های کاربردی را پشتیبانی می‌کند.

    برای آنکه در تکنولوژی تبلیغات ساختار منطقی و منظمی شکل بگیرد، Ad Exchange ها واسط میان SSPها و DSPها می‌شوند؛ به این معنی که DSP ها به Exchangeها متصل می‌شوند و Exchange هاب میان آنها شده و درخواست SSP را به یک DSP وصل می‌کند.

    چه تبلیغی در کجا نمایش داده می‌شود؟

    برای اینکه تبلیغات به شکل منصفانه‌ای انجام شود که هر دو طرف از آن راضی باشند، به ازای نمایش هر تبلیغ یک مزایده‌ صورت می‌گیرد. در این مزایده، رسانه بالاترین قیمتی که می‌خواهد از تبلیغات کسب کند را دریافت خواهد کرد و تبلیغ دهنده نیز بهترین رسانه‌ مورد نظرش را انتخاب می‌کند.

    اندازه بازار تبلیغات موبایلی ایران

    در ایران تحلیلی در این حوزه انجام دادیم که نشان داد روزانه بیش از ۲۰ میلیارد مزایده تبلیغاتی انجام می‌شود و در طول روز بیشتر از ۴ میلیارد تبلیغ در فضای آنلاین نمایش داده می‌شود که این عدد برای صنعت تبلیغات ایران بسیار قابل توجه است؛ چراکه می‌تواند موجب اشتغالزایی گسترده و سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف شود.

    در این مزایده‌ها اگر bid یا همان ارزش‌گذاری روی تبلیغ که از سوی تبلیغ‌دهندگان تعیین شده در مزایده مورد قبول باشد، موجب نمایش تبلیغ (impression) می‌شود. برای اینکه هر دو طرف بتوانند به نتیجه مطلوب برسند، DSPها به SSPهای مختلف متصل می‌شوند و همچنین SSPها با چندین DSP ارتباط برقرار می‌کنند و تعداد مزایده‌ها افزایش پیدا می‌کند. در اینجا برای رعایت تعادل میان مزایده‌ها، DSPها و SSPها، سیستم Exchange شکل می‌گیرد تا مزایده‌ها را برگزار کند و impression ایجاد شود.

    بخش های تکنولوژی تبلیغات

    در تکنولوژی تبلیغات، مزایده‌های تبلیغاتی رویه‌ای است که از سوی رسانه‌ها آغاز و از طریق SSPها به Exchange اعلام می‌شود تا مزایده‌ انجام شود و بهترین DSP و تبلیغ دهنده انتخاب شود. در این میان SSP ها باید اطلاعات مختلف کاربران و DSP ها اطلاعات دقیقی از نمایش تبلیغ را داشته باشند تا در Data Management Platform ثبت و مدیریت شود و به بهترین شکل تصمیم‌گیری شود کدام تبلیغ در چه زمانی و برای چه کسانی نمایش داده شود.

    تکنولوژی تبلیغات(ادتک)

    تفاوت شبکه تبلیغاتی و آژانس تبلیغاتی(آژانس دیجیتال مارکتینگ)

    یک شبکه تبلیغاتی متشکل از SSP ها، DSP ها، Exchange و DMP است ولی آژانس‌های تبلیغاتی مشتریان شبکه تبلیغاتی هستند و از شبکه تبلیغاتی برای رساندن مشتریان خود به هدف استفاده می‌کنند. زیرساخت فنی بسیار پیچیده‌‌ی شبکه‌های تبلیغاتی باعث می‌شود که اکثر آژانس‌های تبلیغاتی و بازاریابی به‌جای توسعه‌ی زیرساخت‌های فنی مستقل، از خدمات شبکه‌های تبلیغاتی استفاده کنند. در حقیقت آژانس میان تبلیغ دهنده و شبکه‌های تبلیغاتی دیجیتال قرار می‌گیرد و تنها یکی از خدمات آنها استفاده از یک شبکه تبلیغاتی است. البته لازم به ذکر است که آژانس تبلیغاتی گستره‌ی وسیعی از خدمات تبلیغاتی و بازاریابی از جمله برندسازی در فضای آنلاین و آفلاین، تولید محتوا، وایرال کردن یک پیام در سوشیال مدیاها، SEO برای سایت‌ها و همچنین تدوین استراتژی تبلیغاتی برای اینکه یک برند چگونه بتواند به بازار وارد شود و در برهه‌های زمانی مختلف پیام خود را به مخاطب برساند، خدمات اصلی یک آژانس‌های تبلیغاتی یا آژانس دیجیتال مارکتینگ است.

    برای نمایش یک تبلیغ روی موبایل شما بخش‌های زیادی درگیر هستند و در این پروسه بزرگ فرصت‌های زیادی برای تمامی بازیگران صنعت از جمله تبلیغ‌دهنده، رسانه، آژانس‌های تبلیغاتی و سرمایه‌گذاران وجود دارد.

    تست A/B و راهکارهای بهینه‌سازی درآن
    بازدید : 1862
    دوشنبه 12 اسفند 1398 زمان : 16:55

    در این مقاله قصد دارم در مورد مفهوم Ad Mediation، اهمیت و چگونگی کارکرد آن و اینکه چرا توسعه‌دهنده­‌ها و صاحبان اپلیکیشن باید به این سمت بروند صحبت کنم.

    یکی از رایج‌­ترین و مهم­‌ترین راه­‌های درآمدزایی اپلیکیشن­‌های موبایل، استفاده از تبلیغات است. صاحبان اپلیکیشن همواره سعی می­کنند تا با نمایش تبلیغات گران‌­تر در فضای تبلیغاتی خود درآمد خود را افزایش دهند. در این بین پلتفرم‌­ها و شبکه‌­های تبلیغاتی انتخاب مناسبی برای صاحبان اپلیکیشن هستند. چرا که با برندهای بسیاری کار می­‌کنند و تبلیغات آن­ها را نمایش می‌­دهند. بنابراین اپلیکیشن­‌ها می‌­توانند با اتصال به شبکه‌­های تبلیغاتی به تعداد زیادی تبلیغ دسترسی داشته باشند. این تبلیغات با توجه به قیمتی که برندها حاضرند بپردازند با همدیگر رقابت کرده و در بهترین اپلیکیشن‌­ها نمایش داده می­‌شوند.

    یکی از کارهایی که توسعه‌­دهنده­‌ها برای افزایش درآمد انجام می‌­دهند، استفاده از چندین شبکه‌­ی تبلیغاتی است. توسعه­‌دهنده­‌ها با استفاده از چندین شبکه سعی می­کنند تا بهترین آن­‌ها را به ترتیب اولویت پیدا کنند و به ترتیب از آن­ها استفاده کنند. اما مشکل زمانی ایجاد می­‌شود که تعداد این شبکه­‌های تبلیغاتی زیاد می­‌شود و دیگر عملا تنظیم دستی آن­ها غیرممکن می‌­شود. اینجاست که مفوم Ad Mediaiton مطرح می‌­شود.

    Ad Mediation چیست؟

    Ad Mediation یک راهکار برای درآمدزایی از تبلیغات است که به توسعه­‌دهنده­‌ها اجازه می‌دهد که شبکه­‌های تبلیغاتی مختلف را به صورت یکجا و تنها به وسیله­‌ی یک SDK مدیریت و بهینه‌­سازی کنند. این­کار بستری را فراهم می‌­کند که شبکه­‌های تبلیغاتی مختلف با هم رقابت کنند و در نهایت بهترین شبکه­‌ی تبلیغاتی برای نمایش تبلیغات در اپلیکیشن به صورت اتوماتیک انتخاب شود.

    ad mediation چیست

    Ad Mediation چگونه کار می‌­کند؟

    وقتی که کاربر اپلیکیشن را باز می‌­کند و درخواستی برای نمایش تبلیغات فرستاده می­‌شود، پلتفرم Ad Mediation اطلاعات کاربر را دریافت می­‌کند. بعد از آن موتور بهینه‌­سازی مشخص می­‌کند که کدام شبکه­‌ی تبلیغاتی می‌­تواند با بیش­ترین درآمد درخواست تبلیغاتی فرستاده شده را جواب بدهد و در نهایت بهترین تبلیغ در اپلیکیشن نمایش داده می­‌شود.

    در تصویر زیر ۳ شبکه‌ی تبلیغاتی را در نظر بگیرید که هرکدام میزان eCPM (درآمد موثر هزاره) مختلفی در طول روز دارند.

    درآمد موثر هزاره 3 شبکه تبلیغاتی

    یک Ad Mediation که این سه شبکه را در خود تجمیع کرده است در هر زمان بهترین eCPM را از بین این سه شبکه‌ی تبلیغاتی انتخاب می‌کند و تبلیغات آن را نمایش می‌دهد. (خط قرمز نشان‌دهنده‌ی درآمد موثر هزاره‌ی Ad Mediaiton است.)

    نحوه کارکرد ad mediation

    چرا باید از Ad Mediation استفاده کرد؟

    Ad Mediation ممکن است زمان بیشتری را صرف ارسال درخواست برای نمایش تبلیغات کند اما دلایل مختلفی برای استفاده از Ad Mediation وجود دارد که به برخی از آن­ها در ادامه اشاره خواهیم کرد:

    ۱-حداکثر کردن درآمد

    مهم­ترین دلیل استفاده از Ad Mediation به حداکثر رساندن درآمد است. اتصال به چندین شبکه­‌ی تبلیغاتی و زیاد بودن تقاضا برای جایگاه تبلیغاتی شما درآمد شما را افزایش می­‌دهد.

    کسب درامد از تبلیغات

    ۲-حداکثر کردن درصد وجود تبلیغ (fill-rate)

    درصد وجود تبلیغ یا fill-rate نسبت تعداد تبلیغ­‌هایی است که نمایش داده می­شود به درخواست­‌هایی که برای نمایش تبلیغ داده می‌­شود.(Impressions/Requests) وقتی یک اپلیکیشن برای دریافت تبلیغ به هر شبکه­‌ی تبلیغاتی درخواست می­‌فرستد، این درخواست لزوما جواب مثبت در پی ندارد و ممکن است هیچ تبلیغی نمایش داده نشود، چرا که آن شبکه­‌ی تبلیغاتی در آن زمان تبلیغی برای نمایش دادن ندارد.

    اما اگر اپلیکیشن‌­ها از Ad Mediation استفاده کنند و به چندین شبکه‌­ی تبلیغاتی وصل شوند، شانس وجود تبلیغ بسیار بالا می­‌رود و از بین همه‌­ی این شبکه­‌ها به احتمال زیاد تبلیغی برای نشان دادن به کاربر شما با توجه به موقعیت جغرافیایی او وجود دارد.

    فراموش نکنید که درصد وجود تبلیغ موضوع مهمی است که باید حتما به آن توجه داشته باشید. چرا که اگر این مقدار کمتر از صد درصد باشد، شما از تمام ظرفیت تبلیغاتی خودتان استفاده نمی­‌کنید.

    ۳-اتوماتیک بودن ترتیب نمایش تبلیغات

    اگر شما از بیشتر از یک شبکه­‌ی تبلیغاتی استفاده می­‌کنید، احتمالا به صورت دستی ترتیب نمایش تبلیغات از هر شبکه­‌ی تبلیغاتی را تنظیم می‌­کنید. یعنی بر اساس تجربه یا حرف دیگران مثلا مشخص می­‌کنید که اول تبلیغات شبکه­‌ی تبلیغاتی x پخش شود و بعد از آن شبکه­‌ی تبلیغاتی y و … ولی از کجا معلوم که شبکه­‌ی تبلیغاتی x همواره بهترین نرخ را داشته باشد؟

    حقیقت این است که میزان درآمد هر شبکه‌­ی تبلیغاتی در طول زمان و در موقعیت­‌های جغرافیایی مختلف بسیار پویاست و مدام در حال تغییر است. به همین دلیل است که Ad Mediation دارای سیستم بهینه‌­سازی اتوماتیک است که با استفاده از الگوریتم‌­های مختلف در لحظه بهترین شبکه‌­ی تبلیغاتی را انتخاب کند و تبلیغات آن را نمایش دهد. اینطوری توسعه­‌دهنده می‌­تواند مطمئن باشد که همواره بهترین شبکه‌­ی تبلیغاتی برای نمایش تبلیغ انتخاب می­‌شود.

    درآمدزایی خودکار از تبلیغات درون اپلیکیشن

    ۴-دردسر فنی کمتر

    پیاده­‌سازی تعداد زیادی SDK و تلاش برای مدیریت آن­‌ها یکی از معضلات توسعه­‌دهنده‌­هایی­ست که بیشتر از یک SDK استفاده می­کنند. با استفاده از Ad Mediation می­توانید همه­‌ی شبکه­‌های تبلیغاتی را فقط در یک SDK داشته باشید. اینطوری اپلیکیشن سریع­تری دارید و وقت کمتری را برای برنامه­‌نویسی صرف می‌کنید.

    وضعیت Ad Mediation در ایران چگونه است؟

    در ایران تمام توسعه­‌دهنده­‌هایی که از چند SDK در اپلیکیشن­‌های خود استفاده می­کنند، معمولا مدیریت این SDKها و بهینه‌­سازی درآمد خود را به صورت دستی انجام می‌­دهند و این­کار در حالی که ممکن است درآمد را حداکثر نکند، هم باعث هدررفت زمان و هم دردسر بیشتر برای توسعه‌­دهنده‌­ها می­‌شود. تپسل با علم به این موضوع و در جهت کمک به توسعه­‌دهندگان ایرانی Ad Mediation خود را با نام تپسل پلاس عرضه کرده است. اطلاعات بیشتر در رابطه با درآمد دلاری از اپلیکیشن را می­توانید از صفحه تپسل پلاس دریافت کنید.

    تکنولوژی تبلیغات دیجیتال؛ از رسانه تا برند
    بازدید : 567
    دوشنبه 12 اسفند 1398 زمان : 16:52

    در این مطلب می‌خواهیم درباره‌ی فیشینگ، انواع آن ، فرآیند رخ دادن فیشینگ ، راه های مقابله با فیشینگ و مهم تر از همه در مورد تجربه عملی که ما در مدیااد با کلاهبرداران داشتیم صحبت کنیم.

    در این مطلب می‌خواهیم درباره فیشینگ صحبت کنیم: فیشینگ چیست، چگونه انجام می‌شود و چطور می‌توان با آن مقابله کرد؟ در انتها از تجربه‌ی عملی خود در مدیااد خواهیم گفت.

    کلاهبداری فیشینگ چیست؟

    فیشینگ (Phishing) یک روش سرقت اطلاعات در بستر اینترنت است. فیشینگ از طریق کانال های مختلفی مثل ایمیل، وب‌سایت و پیامک انجام می‌شود . هدف اصلی کلاهبرداران در فرآیند فیشینگ سرقت اطلاعاتی است که راه را برای دستیابی به دارایی‌های مهم‌تر و کلیدی باز می‌کند .

    فیشینگ

    معرفی انواع فیشینگ در جهان

    انواع فیشینگ بسته به کانالی که از طریق آن انجام می‌شود به موارد زیر تقسیم می شود:

    ویشینگ یا فیشنگ تلفنی (Vishing)

    ویشینگ ابتدایی ترین نوع فیشینگ است که از ترکیب دو کلمه انگلیسی Voice و Phishing ایجاد شده است. ویشینگ در طی تماس های تلفنی و از طریق جا زدن کلاهبردار به عنوان فامیل، آشنا و یا کارکنان شرکت یا بانک انجام می شود. در این شیوه با توجه به برنامه ای که کلاه بردار برای دستیابی به اطلاعات مورد نظرش دارد، موقعیت طعمه را نامناسب نشان داده و از او می خواهد که با دادن اطلاعات مورد نظر به او در حل مشکلش کمک کند.

    فیشینگ پیامکی یا اسمیشینگ (Smishing)

    اسمیشینگ روشی دیگر برای فیشینگ است که با استفاده از پیامک انجام می‌شود و از ترکیب دو کلمه انگلیسی SMS و Phishing به دست می آید. در این شیوه طعمه با دریافت اطلاعات اولیه در مورد موقعیتی که انتظار بروزش را نداشته از طریق پیامک، وارد لینکی می‌شود که برایش پیامک کرده‌اند. پس از ورود به لینک از کاربر خواسته می شود تا اطلاعاتی که کلاه‌برداران نیاز دارند، را وارد کند.

    از معروف ترین مثال‌های اسمیشینگ در جهان می‌توان به پیامک‌های کنسل کردن سفارش و رزروهای کاربر و در ایران به پیامک‌های مربوط به ثبت نام در سبد کالا اشاره کرد.

    فیشینگ موتورهای جستجو (Search Engine Phishing)

    یکی از جدیدترین روش های فیشینگ، فیشینگ موتورهای جستجو می‌باشد. در این روش کلاهبرداران وب‌سایتی طراحی می‌کنند و پیشنهادهای ویژه و جذاب به کاربران ارائه می‌‍دهند. پس از طراجی این سایت کاربرانی که یا از طریق جستجو یا تبلیغات گوگل وارد سایت می‌شوند در معرض خطر فیشینگ قرار می‌گیرند و معمولا زمانی متوجه تقلبی بودن پیشنهادها می‌شوند که دیگر از دست‌شان کاری ساخته نیست.

    فیشینگ هدف دار (Spear Phishing)

    در این روش کلاهبرداران ابتدا اقدام به جمع آوری اطلاعات طعمه می‌کنند و پس از جمع آوری این اطلاعات، با استفاده از آ‌ن ها از کانال های مختلف به کاربرها مراجعه کرده و اطلاعات مهم تری که برای کلاه برداری به آن نیاز دارند یا از آن ها دریافت می کنند. کلاهبرداری های انجام شده با استفاده از این روش معمولا از طریق ایمیل یا تماس تلفنی انجام می شوند.

    شکار وال (Whaling)

    شکار وال شخصی سازی شده ترین روش فیشینگ است. این روش به این دلیل شکار وال نامیده می شوند که در آن افراد بلند مرتبه سازمانی مورد هدف قرار میگیرند و استعاره وال به قدرت و اطلاعاتی که این افراد دارند اشاره دارد. اطلاعات این افراد در مورد شرکت ها و موسساتی که در آن مشغول به کار هستند بسیار حیاتی و مهم بوده و در صورت موفقیت آمیز بودن عملیات فیشینگ می تواند حیات یک شرکت را به خطر بیندازد.

    کلاهبداری با استفاده از درگاه اینترنتی تقلبی

    ایجاد درگاه فیشینگ از متداول ترین روش های انجام فیشینگ و سرقت اطلاعات کاربران در ایران است. کلاهبرداران برای دستیابی به اطلاعات بانکی و رمز عبور کارت های اعتباری کاربران اقدام به طراحی درگاه هایی پرداختی می کنند که دقیقا مشابه درگاه های پرداخت معتبر بانک ها می باشند. پس از طراحی این درگاه ها کلاهبرداران با استفاده از پیشنهاد های ترغیب کننده و باورنکردی کاربران را به وارد کردن اطلاعات بانکی خود به این درگاه ها ترغیب کرده و اطلاعات بانکی آن ها را به سرقت می برند. بهترین روش برای جلوگیری از مورد طعمه قرار گرفتن در این درگاه ها بررسی دقیق آدرس درگاه پرداخت و گواهی دیجیتال درگاه پرداخت است.

    درگاه تقلبی

    نمونه درگاه پرداخت فیشینگ

    فیشینگ چگونه رخ می دهد ؟ (فرآیند ایجاد فیشینگ)

    برای درک هرچه بهتر چگونگی عملکرد فیشینگ بهتر است یک بار تمامی قدم هایی که کلاهبرداران برای برنامه ریزی، پیاده سازی، جمع آوری و استفاده از اطلاعات مهم جمع آوری شده از کاربران مورد حمله قرار داده شده ، بر میدارند را مرور و بررسی کنیم.

    مرحله اول – برنامه ریزی : در این مرحله کلاهبرداران با توجه به اطلاعاتی که به آن برای دستیابی به اهدافشان نیاز دارند یک یا چند روش از روش هایی که در بالا توضیح داده شد را انتخاب می کنند.

    مرحله دوم – مقدمه چینی : با توجه به اطلاعاتی که کلاهبرداران به آن نیاز دارند و روشی که در مرحله برنامه ریزی برگزیده اند، کلاهبرداران اقدام به طراحی صفحات، پیام و یا ایمیل هایی که در مرحله اجرا به آن نیاز دارند می کنند.

    مرحله سوم – اجرا : مرحله اجرا مرحله ای است که وقتی کلمه فیشینگ یا کلاهبرداری اینترنتی به گوشمان می خورد به ذهنمان خطور می کند. در این مرحله کلاهبرداران با استفاده از صفحات، پیام ها و یا ایمیل هایی که در مرحله مقدمه چینی آماده کرده اند اقدام به سرقت اطلاعات مورد نظرشان می کنند.

    مرحله چهارم – جمع آوری : در این مرحله کلاهبرداران اطلاعات دریافت شده در مرحله اجرا را جمع آوری و برای استفاده در مرحله پنجم آماده می کنند.

    مرحله پنجم – استفاده از اطلاعات سرقت شده : در این مرحله کلاهبرداران از اطلاعات دسته بندی شده در مرحله چهارم برای سرقت دارایی های مالی، اخاذی و دستیابی به اطلاعات مهم و استفاده می کنند.

    تبلیغ در فضای وب‌سایت‌های معتبر ایرانی در مدیااد

    مدیااد، به شما کمک می‌کند تا کمپین‌های تبلیغاتی کسب‌وکار خود را در معتبرترین وب‌سایت‌های ایرانی اجرا کنید و برند خود را در مقابل چشم مخاطبان هدفتان قرار دهید.

    تفاوت فارمینگ و فیشینگ چیست؟

    قبل از پرداختن به تفاوت این دو مفهوم، ابتدا باید فارمینگ را تعریف کنیم.

    فارمینگ (Pharming) روش کلاهبرداری است که در آن نام دامنه یک سایت سرقت شده و شما به سایتی که شبیه به آن سایت طراحی شده است هدایت می شوید. تشابه فارمینگ و فیشینگ در این است که کاربر متوجه نمی شود که صفحه ای که در آن قرار دارد واقعی نیست و به منظور سرقت اطلاعاتش طراحی شده است.

    شیوه کلاهبرداری در فارمینگ به این صورت است که کلاهبردار با کدهایی را در سرور DNS سایت مورد نظر خود پیاده سازی می کند که با تلاش کاربر برای ورود به سایت مورد نظر فعال شده و کاربر را به صفحه ای که کلاهبردار در نظر دارد هدایت می کنند. در نتجه اگرچه در ظاهر آدرس سایت معبتر نشان داده می شود و کاربر فکر می کند که در سایت مورد نظرش قرار دارد اما در واقع او در حال مشاهده سایت جایگزینی است که توسط کلاهبرداران با هدف سرقت اطلاعاتش طراحی شده است.

    اما تفاوت فارمینگ و فیشینگ و آنچه این متد را خطرناک تر از فیشینگ می کند این است که بسیاری از مواردی که می توانند به ما در تشخیص فیشینگ کمک کنند (از جمله آدرس سایت، صفحه طراحی شده و ..) در مورد فارمینگ کاربردی نیستند.

    ۵ راه مهم برای تشخیص فیشنگ

    دانستن اینکه ما همیشه در معرض مورد سرقت قرار گرفتن هستیم ما را ملزم می کند تا به دنبال روش هایی باشیم که می توان با استفاده از آن ها فیشینگ را تشخیص داده و از مورد طعمه وارد شدن جلوگیری کنیم. در این قسمت ما به نکاتی که در جلوگیری از مورد سرقت قرار گرفتن کمک می کنند اشاره می کنیم.

    ۱ – به آدرس سایت دقت کنید.

    آدرس سایت اولین موردی است که در تشخیص فیشینگ باید به آن توجه شود. بسیاری از کلاهبرداران با خرید دامنه هایی که نامی شبیه به نام برند های معروف دارند، یا ایجاد درگاه های پرداختی با نام و ظاهر مشابه درگاه های پرداخت معتبر اقدام به سرقت اطلاعات می کنند.

    نمونه درگاه پرداخت معتبر و تقلبی را در تصویر زیر مشاهده می کنید :

    درگاه تقلبی

    نمونه درگاه فیشینگ

    درگاه با ssl

    نمونه درگاه معتبر

    ۲- در ایمیل های دریافتی به آدرس توجه کنید.

    در زمان دریافت ایمیل، نام کاربری که برای شما ایمیل می فرستد در صندوق ورودی نمایش داده می شود و نه آدرس ایمیل فرستنده، بنابراین دور از تصور نیست که کاربری با انتخاب نام نمایش بانک پاسارگاد یا نام های معتبر مشابهی از شما اطلاعات شخصیتان را درخواست کند. بنابراین در زمان دریافت ایمیل‌هایی که از شما می خواهند به روی لینک کلیک کنید یا اطلاعات شخصی خودتان را بفرستید، قبل از انجام هر کاری به آدرس فرستنده توجه کنید.

    ۳- به ایمیل و پیامک هایی که عمومی هستند شک کنید.

    بسیاری از ما تجربه دریافت ایمیل ها و اس ام اس هایی با مضمون برنده شدن در قرعه کشی یا بازگشت مبلغی که روحمان از آن هم خبر نداشته را داریم. نکته ای که در این ایمیل ها و پیامک ها باید مورد توجه قرار بگیرد این است که این ایمیل ها و پیامک ها معمولا به صورت عمومی فرستاده شده و هیچ اطلاعات شخصی که به شما صحت محتوای ایمیل یا پیامک دریافت شده را اثبات کند وجود ندارد.

    ۴- به گواهی دیجیتال (SSL) سایت ها و مخصوصا درگاه ها دقت کنید.

    گواهی های دیجیتال (یا Certificate Authority) وظیفه تصدیق هویت حقیقی یا حقوقی سایتی که در حال استفاده از آن هستیم را بر عهده دارند و تضمین می کنند که تمامی اطلاعاتی که به سایت های دارنده گواهی های دیجیتال ارائه می دهیم به صورت امن منتقل منتقل می شوند. محل قرار گیری گواهی های SSL در تصویر زیر نشان داده شده است :

    درگاه تقلبی اینترنت

    ۵- قبل از خرید از صحت نماد الکترونیکی فروشگاه ها دقت کنید.

    نماد نشانه ای است که توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی به کسب و کارهای آنلاین حاضر در فضای وب و همچنین در پیام رسان های مجاز اعطا می شود. در صفحه نماد الکترونیکی که برای فروشگاه های معتبر قابل مشاهده و بررسی است اطلاعات زیر نمایش داده می شود :

    نماد اعتماد الکترونیکی

    تجربه ما در مواجه با فیشینگ در مدیااد

    در پلتفرم مدیااد تبلیغ دهندگان کمپین و محتواهای خود را به همراه صفحات فرود (لندینگ پیج) ثبت نموده و این کمپین و محتواها پس از اینکه در حداکثر ۱ ساعت زمان در روزهای کاری توسط کارشناسان مدیااد مورد تایید قرار گرفت به روی سایت های ناشر مدیااد نمایش داده می شوند.

    یکی از کارهایی که در فرآیند بررسی و تایید کمپین و محتواهای تبلیغاتی انجام می شود، بررسی صفحه لندینگ و درگاه پرداخت تبلیغ دهنده است.

    در ابتدای خرداد ماه سال جاری تبلیغ دهنده ای در مدیااد ثبت نام کرده و محتواهای تبلیغاتی خود را ارائه داده بود. کارشناسان مدیااد پس از بررسی صفحه فرود تبلیغ دهنده مورد نظر متوجه شدند که درگاه پرداختی سایت تبلیغ دهنده درگاه تقلبی بوده و به سرقت اطلاعات بانکی کاربران می پردازد.

    پس از ارجاع این مورد به تیم اکانت مدیااد و بررسی دقیق آدرس و عملکرد درگاه مورد نظر متوجه شدیم که تبلیغ دهنده مورد نظر سعی دارد تا با ارائه پیشنهاد های خرید ویژه و شگفت انگیز کاربران را به خرید آنلاین ترغیب کرده و با هدایت آنها به درگاه پرداخت تقلبی اش اطلاعات کارت‌های بانکی آنها را سرقت کند.

    پس از اطلاع از این مورد و بسته شدن حساب کاربر، واحد روابط عمومی مدیااد پس از تماس برقرار کردن با همکاران ما در اد نتورک های همکار آنها را نسبت به حضور این کلاهبردار مطلع کرده و از سرقت اطلاعات بانکی کاربران در تبلیغات همکارانمان جلوگیری کرد.

    مدیااد چه کارهایی برای جلوگیری از فیشینگ انجام می دهد؟

    تمامی محتواهای تبلیغاتی و صفحات لندینگ تبلیغ دهندگان توسط کارشناسان واحد اکانت مدیااد بررسی می شود. همچنین با استناد به تجربه ای که در شکایت از کلاهبرداران داشتیم، امروزه هیچ تراکنش مالی بدون ارسال تصویر کارت ملی و احراز هویت و اطمینان از تصدیق آدرس محل سکونت در مدیااد انجام نمی‌شود.

    آیا تجربه ای در رابطه با فیشینگ دارید؟ میتوانید آن را در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید تا خوانندگان کالج تپسل بتوانند از تجارب شما در مواجه با کلاهبرداران استفاده کنند.

    Ad Mediation چیست و چرا صاحبان اپلیکیشن باید از آن استفاده کنند؟

    تعداد صفحات : 0

    درباره ما
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 25
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 71
  • بازدید کننده امروز : 41
  • باردید دیروز : 203
  • بازدید کننده دیروز : 202
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 286
  • بازدید ماه : 287
  • بازدید سال : 287
  • بازدید کلی : 38343
  • کدهای اختصاصی